Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ: Ο ένστολος «έπιασε» τον τραγουδιστή με την γυναίκα του...



Police-Voice blog ➤
Πρωταγωνιστές του ρεπορτάζ ένας ένστολος, γνωστός τραγουδιστής… και οι γυναίκες τους! Ο 42χρονος ένστολος ήταν σε διάσταση με την γυναίκα του, μάλιστα είχε φύγει από το σπίτι αλλά… δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον χωρισμό. Του είχαν μπει και ψύλλοι στα αυτιά πως… κάτι συνέβαινε, κι έτσι αποφάσισε να δράσει! Την «έστησε» κάτω από το πατρικό της σπίτι, κοντά στο κέντρο της Πάτρας πριν από μία εβδομάδα. Και περίμενε υπομονετικά και μάλιστα αρκετές ώρες μέχρι να εμφανιστεί ο λεγάμενος! Και τελικά τους είδε μαζί! Επέστρεφαν στο σπίτι και το «πρόσωπο» δεν ήταν άλλος από γνωστό καλλιτέχνη της Πάτρας ο οποίος μάλιστα ήταν και παντρεμένος
.Ο απατημένος σύζυγος έκανε αισθητή την παρουσία του, ζητώντας τον «λόγο» από την γυναίκα του. Τότε ήταν που οι γείτονες οι οποίοι εδώ και καιρό είχαν πάρει χαμπάρι τι γίνεται, «έστησαν» αυτί προκειμένου να «βιώσουν» την εξέλιξη της υπόθεσης! 
Ο τραγουδιστής προσπάθησε να τον ηρεμήσει, η πρώην σύζυγος του έλεγε «τι σε ενδιαφέρει, από την στιγμή που έχουμε χωρίσει» και τελικά από στόμα σε στόμα… μεγάλος κύκλος της Πάτρας έμαθε το γεγονός! Μόνο που ο ένστολος αποφάσισε να εκδικηθεί τον τραγουδιστή! Πήγε στην γυναίκα του και της τα είπε… χαρτί και καλαμάρι! Ότι δηλαδή ο «αγαπημένος της άνδρας» την κερατώνει και μάλιστα… με παράλληλη σχέση, με την εν διαστάσει σύζυγό του. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να μάθουμε τι συνέβη στο σπίτι του καλλιτέχνη και αν τελικά η γυναίκα του ήπιε… στην υγειά του αχάριστου!
Πηγή ➤http://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου