Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

! ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΟΒΙΔΕΣ ΡΩΣΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!..Επίθεση στην πρεσβεία της Ρωσίας στη Δαμασκό - Καταδικάζει η Μόσχα



Police-Voice blog ➤
Όπως μεταδίδει το Associated Press, οβίδες που εκτοξεύθηκαν από αντάρτες χτύπησαν την ρωσική πρεσβεία της Δαμασκού, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη διαδήλωση περίπου 300 ανθρώπων υπέρ της ρωσικής επέμβασης στον πόλεμο.
Δημοσιογράφος του πρακτορείου που βρισκόταν στο σημείο την ώρα της επίθεσης, μεταδίδει πως η πρώτη οβίδα χτύπησε το κτήριο, από όπου άρχισε να βγαίνει μαύρος καπνός, ενώ το πλήθος άρχισε να διαλύεται πανικόβλητο. Την ώρα εκείνη μια δεύτερη οβίδα χτύπησε την περιοχή.
Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν από την επίθεση υπήρξαν θύματα, όμως το ρωσικό δίκτυο Russia Today, επικαλούμενο πηγή από την πρεσβεία, μεταδίδει πως δεν σκοτώθηκε κανείς εργαζόμενος.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας καταδίκασε την επίθεση στην ρωσική πρεσβεία στη Συρία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.
«Καταδικάζουμε απερίφραστα τον εγκληματικό βομβαρδισμό της διπλωματικής αποστολής της Ρωσίας στην Δαμασκό», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωση του. «Αναμένουμε μια καθαρή στάση αναφορικά με αυτή την τρομοκρατική ενέργεια από όλα τα μέλη της διεθνούς κοινότητας, συμπεριλαμβανομένου και των τοπικών εμπλεκόμενων πλευρών».
Σύμφωνα με το υπουργείο, η επίθεση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί και προήλθε από μια περιοχή που ελέγχεται από αντικυβερνητικούς μαχητές.
Οι μαχητές που βρίσκονται πίσω από την επίθεση δεν αυτοπροσδιορίζονται ως μέλη του Ισλαμικού Κράτους, αλλά έχουν «εξωτερικούς υποστηρικτές», πρόσθεσε το ΥΠΕΞ.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου