Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΡ@ΜΙΚ@ ΣΧΕΔΙΟ...Τα σούρτα φέρτα του δουλέμπορου και πολιτευτή στα ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και οι κρίσεις...



Police-Voice blog ➤
Η απομάκρυνση του Αστυνομικού Διευθυντή Σταύρου Σταυρόπουλου, που ενδεχομένως συμπαρασύρει και άλλους αξιωματικούς των «αδιάφθορων», συμπίπτει 
χρονικά με την αποκαλυπτική κατάθεση που δόθηκε από αστυνομικό στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, και προσδιορίζει με στοιχεία τη συνεργασία ανώτατου αξιωματικού της Αστυνομίας και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για παράνομες ενέργειες σε θέματα διαχείρισης αλλοδαπών.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 67χρονος ιδιώτης, που κατονομάζεται ότι είχε επαφές με τους ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ ήταν στην ίδια επιτροπή με το μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνου Λάμπρου, που επισκεπτόταν μέλη των «Πυρήνων» στις φυλακές κι απ’ όπου διατυπώνονταν - σύμφωνα με πληροφοριακά δελτία της ΕΥΠ - οι απειλές κατά της ζωής του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης κ Γιάννη Πανούση.

Η μαρτυρία περιέχει με λεπτομέρειες συναντήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. στα γραφεία τους στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ, αλλά και σε κατοικίες άλλων ιδιωτών στην Κηφισιά, στην Εκάλη και στο Πόρτο Ραφτη
Η αποκαλυπτική κατάθεση, σύμφωνα με δημοσίευμα του «ΒΗΜΑΤΟΣ»,  λήφθηκε μετά από εντολή της εισαγγελέως διαφθοράς κυρίας Ελένης Ράικου που ερευνούσε τις παράνομες διασυνδέσεις μεταξύ στελεχών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., της ΕΥΠ, διακινητών λαθρομεταναστών, αλλά κι ιδιωτών που φέρεται να είχαν στενούς δεσμούς με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η μαρτυρία περιέχει με λεπτομέρειες συναντήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. στα γραφεία τους στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ, αλλά και σε κατοικίες άλλων ιδιωτών στην Κηφισιά, στην Εκάλη και στο Πόρτο Ραφτη. Επιπλέον προσδιορίζονταν οι παρεμβάσεις τους στην Διεύθυνση Αλλοδαπών για κατά παρέκκλιση «νομιμοποιήσεις παράτυπων μεταναστών» κι άλλες παράτυπες ενέργειες που γίνονταν μέσω των γραφείων της Λεωφόρου Κατεχάκη. Στην κατάθεση υπάρχουν αναφορές σε δεξιώσεις που γίνονταν σε έπαυλη της Κηφισιάς με την παρουσία των ίδιων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ -αρκετοί από αυτούς προσχώρησαν αργότερα στην «Λαϊκή Ενότητα» - κι ένστολων.

Εκείνη την περίοδο έγιναν οι αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος που εκτός των άλλων «έκρινε» αξιωματικούς, επεδίωκε την απομάκρυνση του Γιάννη Πανούση (το κατάφερε) και άλλων που έμπαιναν εμπόδιο στα παράνομα σχέδιά τους.  

Σημειώνεται ότι ο κ. Σταυρόπουλος είχε διατελέσει προϊστάμενος υπηρεσιών της Ασφάλειας Αττικής που είχαν εξιχνιάσει σωρεία εγκληματικών ενεργειών, την απαγωγή του εφοπλιστή κ Περικλή Παναγόπουλου κι άλλων. Πολλές φορές είχε μπει στο στόχαστρο των ηγετικών στελεχών της ελληνικής μαφίας, που επεδίωκε και τη φυσική του εξόντωση.


του Παναγιώτη Σπυρόπουλου
thetoc.gr
Πηγή ➤

1 σχόλιο: