Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ο ΝΤΑΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΟΤΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠ....«Λύπη» εκφράζει ο Ερντογάν για την κατάρριψη: «Μακάρι να μην είχε συμβεί»



Police-Voice blog ➤Ο ΝΤΑΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΟΤΟΥΛΑ !
Την «λύπη» του εξέφρασε ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από τις τουρκικές δυνάμεις. «Ευχόμαστε να μην είχε συμβεί, αλλά συνέβη, και ελπίζω να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο» είπε το Σάββατο.
Ο Πούτιν αρνείται να συναντήσει τον Ερντογάν εάν δεν ζητήσει συγγνώμη για την κατάρριψη -κάτι που ο τούρκος πρόεδρος απέρριψε.
Tήν ίδια στιγμή, με οικονομικής και εμπορικής φύσεως σκληρά μέτρα εναντίον της Άγκυρας, προτίθεται προς το παρόν η Μόσχα να απαντήσει στο πισώπλατο -όπως το θεωρεί- κτύπημα, με την κατάρριψη του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους από τουρκικά μαχητικά. Η ρωσική κυβέρνηση προχωρεί ταχύτατα από σήμερα με οικονομικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας, που αφορούν σε πρώτη φάση τις εμπορικές συναλλαγές και τον τουρισμό. Αποφάσισε επίσης να επαναφέρει το καθεστώς της θεώρησης διαβατηρίων για Τούρκους πολίτες, από την Πρωτοχρονιά του 2016.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου