Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΣΟΚ!! Η πρεμούρα για τα ΚΤΕΟ κρύβει μεγάλη κομπίνα – Διαβάστε, αφού πάρετε υπογλώσσιο



Police-Voice blog ➤
Όποιος δεν περάσει ΚΤΕΟ μέχρι το τέλος του χρόνου θα πληρώσει πρόστιμο 150 ευρώ που θα εισπραχθεί μέσω εφορίας. Αυτά τα χρήματα δεν θα περάσουν από τα δημόσια ταμεία, αλλά θα καταλήξουν σε τσέπες Γερμανών και Γάλλων που έχουν αγοράσει τα ελληνικά ΚΤΕΟ.
BOMBA
Για να περάσει ΚΤΕΟ ένα αυτοκίνητο πληρώνει 50 ευρώ στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ που έχουν περάσει πλέον στα χέρια Γερμανών και Γάλλων. Από τα 50 ευρώ το κράτος εισπράττει μόνο 1 ευρώ. Τα άλλα τα «τσεπώνουν» οι Γερμανοί και οι Γάλλοι.

Στα δημόσια ΚΤΕΟ πληρώναμε 40 ευρώ το αυτοκίνητο με παράβολο στην εφορία και τα χρήματα τα εισέπραττε το κράτος.

Επί Σαμαρά υπογράψαμε συμφωνία με τους τοκογλύφους να κλείσουν τα δημόσια ΚΤΕΛ (έχει μείνει ένα στον Χολαργό) και να μείνουν μόνο τα ιδιωτικά, τα οποία στη συνέχεια αγοράστηκαν από Γερμανούς κυρίως και Γάλλους.

Οι ετήσιες εισπράξεις είναι τεράστιες και τα χρήματα των Ελλήνων ταξιδεύουν σε Γερμανία και Γαλλία. Οι τοκογλύφοι έχουν επιβάλλει ακόμα και τα αυτοκίνητα του Δημοσίου να περνούν ΚΤΕΟ από τα ιδιωτικά και όχι τα Δημόσια.

Γι’ αυτή την τεράστια κομπίνα κανείς δεν έχει μιλήσει ακόμη. Ούτε αυτοί που την υπέγραψαν, ούτε αυτοί που την εφαρμόζουν, αλλά ούτε και εκείνοι που την καταψήφισαν.
Από τα δημόσια ΚΤΕΟ όλα τα χρήματα έφταναν στον κρατικό προϋπολογισμό και στον πολίτη στοίχιζε 10 ευρώ λιγότερο.

Από τα ιδιωτικά το κράτος εισπράττει, βάση της συμφωνίας, μόνο 1 ευρώ και τα χρήματα τα καρπούνται τα ξένα funds.

Μπορεί να εξηγήσει κανείς αρμόδιος γιατί υπογράψαμε τέτοια αθλιότητα;

Πηγή ➤http://www.makeleio.

7 σχόλια:

  1. Μιληστε και για τα λεφτα που πηγαν στις τσεπες των μηχανικων υπαλληλων του δημοσιου ΚΤΕΟ ολα τα προηγουμενα χρονια. Οταν επρεπε να λαδωσεις για να 'περασεις' το αυτοκινητο..... εχανες μια μερα μονο απο τη δουλεια αν ησουν τυχερος (επρεπε να κοψεις και παραβολα στην εφορια)και τωρα περνας σε μιση ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι αλλα οπως και να 'χει εμεναν εδω. Και αν δεν πληρωνες για να "περασει" το ερειπιο σου τοτε απλα οι μη χανικοι δεν τα επερναν. Δραση-αντιδραση που μαθαμε και στην φυσικη. Αλλα αυτο ηταν το τυρακι τωρα κατσε στην φακα και απολαυσε το κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι αλλα οπως και να 'χει εμεναν εδω. Και αν δεν πληρωνες για να "περασει" το ερειπιο σου τοτε απλα οι μη χανικοι δεν τα επερναν. Δραση-αντιδραση που μαθαμε και στην φυσικη. Αλλα αυτο ηταν το τυρακι τωρα κατσε στην φακα και απολαυσε το κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eho mia aporia pios plironi tous ypalilous afou ta lefta ta pernoun oi xenoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω εχω μια αλλη απορια. ποιος ο λογος να ακολουθουμε αυτους τους νομους? κανεις κτεο κανεις σημα. το οχημα εχει ηδη πληρωσει τελωνιο και πληρωνει φορο περισσοτερο απο καθε αλλο οπουδηποτε μεσω της βενζινης που η πτωση της τιμης της δεν φτανει ποτε στους καταναλωτες. για τους (δωρεαν) δρομους τους πληρωσαμε τους εκμεταλλευονται ιδιωτες αρα τους ξαναπληρωνουμε μεσω διοδιων και πολλα ακομη που αν εξακολουθησουμε να τηρουμε αυτους τους (νομους) παμε για φουντο πρωτα σαν πολιτες και κατα συνεπεια σαν χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενδιαφέρουσσα η είδηση!
    Μπορώ να μάθω όμως, εάν εισέπραται το Κράτος έστω 1€, με τόσους κοπρίτες στα Δημόσια ΚΤΕΟ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα ιδιωτικα ΚΤΕΟ είναι ότι πιο καλο εχει γινει. Πας το αμαξι σου χωρις ραντεβού και σε 20 λεπτα εχεις τελειωσει. Θυμαμαι παλια με τα δημοσια πηγαινες ξημερώματα και ηταν απεξω τα φορτηγα γαλατάδικα μπαζαδικα κλπ ουρα. ο υπάλληλος ανοιγε κατά τις 8:00 και εφευγες κατά τις 2 το μεσημερι και αν προλάβαινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή