Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Το Ισραήλ ανέλαβε στην στρατηγική περικύκλωση της Ελλάδας, για λογαριασμό των τουρκαλάδων!



Police-Voice blog ➤
Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες από τότε που…ξανασμίξανε τ’ αηδόνια (Τουρκία-Ισραήλ), και… όλως τυχαίως ο μέγας ανθέλλην πρωθυπουργός της Σκιπεταρίας Έντι Ράμα (χώρας- δορυφόρου των ντονμέδων της Τουρκιάς…) επισκέφθηκε το Ισραήλ. 

Μάλιστα, η Τουρκο-σκιπεταρία και το σιωνιστικό τρομοκράτος υπέγραψαν σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας κι όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της χώρας-δορυφόρου της Τουρκιάς, «ο ισραηλινός πρωθυπουργός εξέφρασε στον Έντι Ράμα την ευγνωμοσύνη του για τη βοήθεια που προσέφεραν οι Αλβανοί για την υπεράσπιση των Εβραίων κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, με την άρνησή τους να τους παραδώσουν στους Ναζί». «Εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ τους φίλους μας» δήλωσε ο Νετανιάχου, τονίζοντας ότι η Αλβανία ήταν η μόνη χώρα που είχε περισσότερους Εβραίους κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου απ’ ό,τι πριν.

 Ο Ράμα, μετά το πέρας της συνάντησης, έγραψε στο Twitter ότι συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Δηλαδή, το εξής ένα: η στρατηγική περικύκλωση της Ελλάδας, για λογαριασμό της Τουρκιάς, με τη μέριμνα του Ισραήλ! Εθνικισμός.net
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου