Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Το απαράδεκτο έγγραφο "Δεν θέλουμε Αη Βασίλη"! Μουσουλμάνος δήμαρχος στη Θράκη απαγορεύει...τον Αη Βασίλη!!! Ο Μουσουλμάνος δήμαρχος προκαλεί!



Police-Voice blog ➤
Μουσουλμάνος δήμαρχος διαμαρτύρεται γιατί λέει σε νηπιαγωγεία του Δήμου Μύκης έγιναν εορτές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με ‘Αη Βασίληδες!!!

Ο κύριος δήμαρχος λέγεται Τζεμήλ Κάπζα και έστειλε ολόκληρο έγγραφο διαμαρτυρίας γιατί λέει ότι στα νηπιαγωγεία του δήμου του διοργανώθηκαν γιορτές εν όψει Χριστουγέννων με “εμφάνιση Αϊ Βασίλη”.

Ο κύριος δήμαρχος μας κουνά το δάχτυλο επισημαίνοντας ότι “ο Δήμος Μύκης αποτελείται από πολίτες αμιγώς μουσουλμάνους στο θρήσκευμα και οι επίσημες θρησκευτικές μας γιορτές είναι τα δύο Μπαϊράμια και τα πέντε καντήλια”.

Μας διαβεβαιώνει ότι σέβεται τις γιορτές των χριστιανών -τον ευχαριστούμε πολύ για την καλοσύνη- αλλά λέει ότι “η θρησκεία μας απαγορεύει τη παρουσία και την επαφή μας με τον “Αϊ Βασίλη”!!!

Και συνεχίζει :

“…εκφράζουμε με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκεια και την αντίθεσή μας σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες διότι θίγουν την θρησκευτική μας ελευθερία”!!!

Έχουμε τρελαθεί εντελώς ή ο δήμαρχος Μύκης θέλει να μας τρελάνει;
 Θα …μολυνθούν τα νήπια από το να παίξουν με τον υποτιθέμενο Αη Βασίλη; Καλή η πολιτική ορθότητα, απαραίτητος,αναγκαίος και επιβαλόμενος ο σεβασμός στην θρησκεία όλων ,αλλά υπάρχουν και κάποια όρια δήμαρχε. Η ανοησία όσων υπηστηρίζει στο απαράδεκτο έγγραφό του θα προκαλέσει αντιδράσεις από άλλες πλευρές που δεν θεωρούν ότι πρέπει σε δυτική χώρα να έρχονται σε επαφή με μαντήλες,για παράδειγμα .Ελπίζουμε ότι το ατόπημα του δημάρχου Μύκης οφείλεται σε καθαρή …ανοησία κι όχι σε κάτι άλλο.

Ελπίζουμε επίσης ότι θα έλαβε και την πρέπουσα και άκρως ειρωνική απάντηση που του αξίζει.

Η υπομονή και η ανοχή έχουν και τα όριά τους…

Η φωτογραφία αφιερωμένη μήπως και καταλάβει τι ανοησίες γράφει…
Το απαράδεκτο έγγραφο


 

Πηγή ➤onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου