Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ στην κηδεία της μικρής Μελίνας-Τραγικές φιγούρες οι γονείς της



Police-Voice blog ➤
Σήμερα είπαν το “τελευταίο αντίο”, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας της 4χρονης Μελίνας, συνοδεύοντας
την τόσο πρόωρα στην τελευταία της κατοικία.
Σύσσωμη η τοπική κοινωνία της Νεάπολης αποχαιρέτησε το μικρό αγγελούδι, που ο άδικος θάνατος του έχει συγκλονίσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα ολόκληρη την Ελλάδα.
Συγγενείς και φίλοι παρευρέθηκαν σήμερα στην κηδεία, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Μεγάλης Παναγίας στη Νεάπολη, εκφράζοντας την οδύνη τους για τον άδικο χαμό του μικρού κοριτσιού, αλλά και προσπαθώντας παράλληλα να πουν μια κουβέντα παρηγοριάς στους συντετριμμένους γονείς, που πήγαν το παιδί τους στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας και το πήραν πίσω νεκρό.
Τραγικές φιγούρες η μητέρα και ο πατέρας της μικρής Μελίνας, μη μπορώντας να πιστέψουν το κακό που χτύπησε την πόρτα τους, με το ερώτημα τι έφταιξε και το παιδί τους έχασε τη ζωή του, να εξακολουθεί να τους βασανίζει, αφού η πολύωρη νεκροψία, που διενεργήθηκε χθες, δεν έδωσε ασφαλή συμπεράσματα για την αιτία θανάτου του μικρού παιδιού.
Το χρονικό της τραγωδίας
Την Κυριακή το πρωί η 4χρονη Μελίνα από τη Νεάπολη εισήχθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργείο για «κρεατάκια».
Αρχικά η 4χρονη Μελίνα πέρασε από προεγχειρητικό έλεγχο όπου, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα.
Την Δευτέρα το άτυχο κοριτσάκι εισάγεται για το προγραμματισμένο χειρουργείο για «κρεατάκια» με τους γιατρούς να προχωρούν στην αφαίρεσή τους και στην τοποθέtηση σωλήνων στα αυτιά.
Κατά την διάρκεια της ανάνηψης η 4χρονη Μελίνα παρουσίασε επιπλοκές με τους γιατρούς να την διασωληνώνουν ξανά και να την μεταφέρουν σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο ΠΑΓΝΗ.
Στις 6 τα ξημερώματα της Τρίτης το 4χρονο κορίτσι άφησε την τελευταία της πνοή.
cretapost.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου