Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Κύριε Τόσκα, Είστε ο τελευταίος που θα καταχωρίζαμε στην ατζέντα του ενδιαφέροντος μας...



Police-Voice blog ➤
Μελετήσαμε προσεκτικά το κείμενο της Νάντιας Αλεξίου για όσα διαδραματίστηκαν προχθές στις εγκαταστασεις της ΕΜΑΚ στον Ασπρόπυργο μεταξύ της αυτού εξοχότητας του 
υπουργού Δημόσιας Τάξης και της ή των δημοσιογράφων.

Καταρχήν, ο κ. υπουργός επαναβεβαίωσε την απέχθεια του προς τον Τύπο. Ποσώς μας ενδιαφέρει. Γούστο του και στρατιωτικό καπέλο του. Πλην όμως, οι δημοσιογράφοι δεν είναι φαντάροι για να εκδίδει όρντινα και να δινει παραγγέλματα, ούτε όμως και ο ίδιος κάποιος που είναι αμέτοχος ευθύνης.

Σας διαβεβαιώνουμε κ. υπουργέ, πως θα ήσασταν ο τελευταίος που θα καταχωρίζαμε στην ατζέντα του ενδιαφέροντος μας. Ανήκεστος μοίρα ωστόσο σας έφερε στη θέση του υπουργού και ως αυτής καθαυτής της ιδιότητας σας, δεν θα σας αφήσουμε όσο καιρό θα παραμείνετε εκεί αναπολόγητο. Πως το έλεγαν κάποιοι όψιμοι σύντροφοι σας; Όχι από την αντιστασιακή σας δράση επί χούντας, αλλά αυτούς που προσεταιριστήκατε εσχάτως και αφού αφήσατε την πόρτα του Μπεγλίτη. Θα σας ταράξουμε στην κριτική.

Γιατί αυτή είναι η δουλειά μας. Όσο και να την απεχθάνεστε.Επειδή αυτοί είναι οι κανόνες της Δημοκρατίας. Εσείς ασκείτε εξουσία κι εμείς ασκούμε έλεγχο στο όνομα του λαού και υπέρ του λαού.

ΥΓ: Μπορεί κατά την άποψη σας να υπάρχουν άβατα. Σας διαβεβαιώνουμε όμως, ότι δεν πρόκειται να μετατρέψετε την Κατεχάκη σε άβατο για τους δημοσιογράφους. Το επιχείρησαν άλλοι υπουργοί στο παρελθόν. Ποιο ισχυροί από εσάς και με μεγαλύτερες δημοκρατικές περγαμηνές κι έξωθεν καλές μαρτυρίες.
.
Πηγή ➤.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου