Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΝΕΟΤΕΡΑ,,Σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, κορυφαίοι του ΣΔΟΕ και προϊστάμενος τμήματος του ΥΠΟΙΚ στην φάμπρικα των εκβιασμών για τα ΕΣΠΑ



Police-Voice blog ➤
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που προέρχονται μέσα από τη δικογραφία των αδιάφθορων της Αστυνομίας, για την δράση ενός οργανωμένου όπως εκτιμάται δικτύου κορυφαίων στελεχών του υπουργείου 
Οικονομικών και κρύβονται πίσω από τη σύλληψη υποδιευθυντή της Εθνικής τράπεζας και πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, στη δικογραφία γίνονται αναφορές και κάποιοι από αυτούς κατηγορούνται ένας σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, κορυφαίοι παράγοντες του ΣΔΟΕ και ένας προϊστάμενος τμήματος του ΥΠΟΙΚ.

Η αφετηρία της υπόθεσης χρονολογείται στο 2011 όταν ένας αγρότης από τη Θήβα, μπήκε σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την χρημαοδότηση επένδυσης σε φωτοβολταϊκά. Στο συγκεκριμένο αγρότη, εγκρίθηκε το ποσό του 1.500.000 ευρώ.

Ένα χρόνο αργότερα και μόλις το αίτημα ένταξης εγκρίθηκε, επιχείρησε να κάνει εκταμίευση πλην όμως η τράπεζα στην οποία αποτάθηκε τον ενημέρωσε ότι χρήματα δεν υπάρχουν. Έκτοτε ξεκίνησε έναν μαραθώνιο αναζαήτησης του προσώπου κλειδί, που θα μπορούσε να του ξεμπλοκάρει τον δρόμο προς τα χρήματα, διανύοντας μια παράλληλη οδό μιζαρισμάτων.

Τελικά, μετά από πολλούς μήνες αναζήτησης, όλα τα πρόσωπα με τα οποία ήρθε σε επαφή, τον οδήγησαν στον υποδιευθυντή της εθνικής τράπεζας, ο οποίος πιάστηκε από τους αδιάφθορους με τα προσημειωμένα χρήματα των 3.000 ευρώ μέσα σ' ένα ουζερί, κοντά στα γραφεία της τράπεζας.

Όπως σημειώνεται., στη διαδρομή αυτή και έναντι ανταλλαγμάτων κάθε φορά, ο αγρότης ήρθε σε επαφή με πρώην ανώτερο υπάλληλο του υπουργείου Οικονομικών και σήμερα σύμβουλο του υπουργό, έναν προϊστάμενο ιδιαίτερα κρίσιμου και νευραλγικού τμήματος του ΥΠΟΙΚ, δύο κορυφαία στελέχη του ΣΔΟΕ από τους οποίους ο ένας στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών. Ο σύμβουλος έχει εξεταστεί ως μάρτυρας, αλλά αστυνομικές πηγές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να του ασκηθεί δίωξη.

Συνολικά οι κατηγορούμενοι είναι 7, μαζί με τη σύζυγο λογίστρια του υποδιευθυντή της ΕΤΕ.

Επειδή ο αγρότης είχε μια οφειλή της τάξης των 340.000 ευρώ, ο τραπεζίτης είχε ετοιμάσει ένα δεύτερο λογαριασμό ώστε αμέσως μόλις θα γινόταν η εκταμίευση να έμπαιναν σε αυτό και στη συνέχεια σε δύο θυρίδες, ώστε να μην υπάρξει ούτε αυτή η παρακράτηση για λογαριασμό του δημοσίου.

Για όλη αυτή την φάμπρικα του εκβιασμού, η αμοιβή θα ήταν 100.000 ευρώ.

Αυτός είναι ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που συνελήφθη για δωροδοκία

Ως ανεξάρτητη υποψηφιότητα εμφάνιζε τον εαυτό του ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία που συνελήφθη για δωροδοκία.
poios-itan-o-upopsifios-bouleutis-tou-suriza-pou-sunelifthi-gia-dwrodokia

Πηγή ➤.bloko.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου