Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Καταγγελία για εκβιασμό αστυνομικών στο Μετρό...Αναδημοισεύουμε καταγγελία, όπως ακριβώς μας την έστειλε αναγνώστης:



Police-Voice blog ➤
Η συννημενη φωτογραφια ειναι mail που εχει αναρτηθει σε χωρους του μετρο απο συγκεκριμενο σταθμαρχη. Ειναι αποριας αξιον αν ο κυριος στρατηγος γνωριζει οτι χρησιμοποιειται το ονομα του για να εκβιαζονται αστυνομικοι απο πολιτες.Οι υποχρεωσεις του αστυνομικου προσωπικου ειναι γνωστες μεσω των κανονισμων και αν υπηρχε η αναγκη νεας ενημερωσης θα μπορουσε να γινει μεσω υπηρεσιακης αλληλογραφιας οπως προβλεπεται. 
Αν ειναι ετσι τοτε συναγονται τα εξης:

1)Στρατηγος της ΕΛ.ΑΣ. εδωσε προφορικη οδηγια σε πολιτη και τον εξουσιοδοτησε να ειναι εποπτης και ελεγκτης των αστυνομικων. 

2)Ο καθε σταθμαρχης θα μπορει να "εκβιαζει" τον αστυνομικο για να μην ειδοποιησει καποιο ΚΑΣΕ (?). Ακομα και αν ο αστυνομικος ειναι καθολα σωστος στην υπηρεσια του ενας σταθμαρχης που δεν συμπαθει την αστυνομια μπορει να πει τα δικα του.

3)Το ωραριο για τους αστυνομικους στο μετρο ειναι 8-16 και 16-24 δηλαδη 8ωρο. Η περιπολια συμφωνα με τους κανονισμους ειναι 6ωρη και αποτελειται απο 2 και παραπανω ατομα.

4)Οι ασυρματοι και τα τηλεφωνα ΔΕΝ λειτουργουν στο μετρο οποτε αν ο αστυνομικος δεχθει επιθεση απο ατομα δεν μπορει να επικοινωνησει με κανεναν. 

5)Ολοι οι αστυνομικοι που εκτελουν υπηρεσια στο μετρο μετονομαζονται σε ειδικους φρουρους

Πιθανον να εξαγονται και αλλα συμπερασματα που αυτη τη στιγμη δεν ειμαι σε θεση να βγαλω.
Πηγή ➤bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου