Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Άρτα Ο Αστυνομικος έλεγχος αποκάλυψε τους δράστες διάρρηξης...οι τρεις τσιγγάνοι ηλικίας 20, 19 και 18 χρόνων



Police-Voice blog ➤

Πολύ τυχερή πρέπει να αισθάνεται η 53χρονη ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στην κοινότητα Καλαμιά της Άρτας

Πολύ τυχερή πρέπει να αισθάνεται η 53χρονη ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στην κοινότητα Καλαμιά της Άρτας αφού, πριν καλά- καλά πάρει είδηση ότι της διέρρηξαν στο σπίτι, οι δράστες έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας μετά από έναν τυχαίο έλεγχο!

Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. θεώρησαν ύποπτους τους τρεις τσιγγάνους που επέβαιναν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Περιφερειακή Οδό Άρτας και τους σταμάτησαν για να τους ελέγξουν. Στο όχημα, βρήκαν 648,8 ευρώ, χρυσά κοσμήματα και ένα κατσαβίδι, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Έτσι, προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου αποκαλύφθηκε ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα είχαν διαρρήξει το σπίτι της γυναίκας ενώ απουσίαζε και είχαν κλέψει τα κοσμήματα και 600 ευρώ!

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην 53χρονη και οι τρεις τσιγγάνοι ηλικίας 20, 19 και 18 χρόνων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία. Το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη της κλοπής και η Ασφάλεια ερευνά αν έχουν διαρρήξει και άλλα σπίτια.

*** Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Παλικής στην Κεφαλονιά ένας 30χρονος Έλληνας, μέσα σε ένα σπίτι στο Ληξούρι που είχε διαρρήξει και αναζητούσε χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Ο δράστης, που δεν είχε προλάβει να κλέψει κάτι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας με την κατηγορία της κλοπής.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου