Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΘΗΚΙ :Αυτός είναι ο δάσκαλος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθητές τουPolice-Voice blog ➤

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες και τα στοιχεία του 57χρονου δασκάλου που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθητές του...

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λασιθίου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 57χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη την 16.02.2016 από το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, στο Λασίθι, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, σε βάρος παθόντων που δεν συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη, κατά συρροή και εξακολούθηση.


Πρόκειται για τον Ηλιάδη Θεολόγο του Κωνσταντίνου και της Ευθυμίας, που γεννήθηκε το 1959 στην Καβάλα.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, όπως τονίζει η ΕΛΑΣ χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.


Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας τηλεφωνικά στον αριθμό 2842-90175, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.


Σημειώνεται όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τον εκπαιδευτικό που φέρεται να είχε ασελγήσει σε βάρος 8χρονης μαθήτριας, μέσα στο δωμάτιο της στο σπίτι της, όπου της παρέδιδε ιδιαίτερα με το πρόσχημα να την βοηθήσει στα μαθήματά της.
Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από σχετική καταγγελία των γονέων της μικρής που εγκατέστησαν στο δωμάτιο του παιδιού κάμερα, που αποδεικνύει και τους ισχυρισμούς τους.
Πηγή ➤beteranizhta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου