Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ένα άρθρο από αγανακτισμενους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ή μήπως ΟΜΤ; Επιστολή αφιερωμένη στον ψεύτη Τόσκα



Police-Voice blog ➤
Σε ότι μας αφορά δεν μας αιφνιδίασε ούτε η οργή, ούτε η αγανάκτηση που πηγάζει μέσα από την επιστολή καταπέλτη προς το bloko.gr των αστυνομικών των ΟΠΚΕ, καθώς έχουμε γράψει αρκετά σχετικά ρεπορτάζ (βλέπε στο τέλος). Την επιστολή την αφιερώνουμε στον κ. Τόσκα (Ψεύτης Ήλιος), ο οποίος σεμνυνόταν πως ενισχύεται η αστυνόμευση κυρίως της φυτικής αττικής με ΟΠΚΕ. Ούτε μια κ. υπουργέ στους δρόμους, έστω για δείγμα.


"Ο.Π.Κ.Ε. Ή Ο.Μ.Τ ( ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΡΩΝ ΤΑΞΗΣ)

ΟΙ Ο.Π.Κ.Ε από ιδρύσεως κάνουν αθόρυβη και αποτελεσματική δουλειά όντας ένα πολύτιμο εργαλείο της Ασφάλειας στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και χωρίς ποτέ κανείς να τις πλασάρει όπως κάνουν με άλλες υπηρεσίες. Τον τελευταίο χρόνο όμως έχει αρχίσει να χάνει την ταυτότητα της. 

Κάποιοι ανώτατοι αξιωματικοί, οπαδοί της πάλαι ποτέ χωροφυλακής που δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη πως πλέον απαιτείται εξειδίκευση και στην ΕΛ.ΑΣ και όχι η πίστη στο βάλτους όλους να τα κάνουν όλα αρκεί να φαίνονται άτομα και στην προσπάθεια τους να γίνουν αρεστοί στις επιταγές του δόγματος κρύψτε τα ΜΑΤ, προσπαθούν να μεταλλάξουν τις Ο.Π.Κ.Ε. σε μίνι διμοιρίες. 

Το προσωπικό της υπηρεσίας βράζει γιατί πλέον ασχολείται μόνο με φυλάξεις στόχων ενώ δεν υπάρχουν σαφείς εντολές για τίποτα καθώς η ευθυνοφοβία κάποιων εκθέτουν συναδέλφους σε κίνδυνο. 

Αναρωτιόμαστε, γνωρίζει ο κύριος Υπουργός, που με χαρά ακούσαμε πριν  καιρο να δηλώνει πως η ενίσχυση της υπηρεσίας με έμπειρους αστυνομικούς της διαλυθείσας ΔΕΛΤΑ θα γινόταν για την πάταξη της εγκληματικότητας στο Κέντρο των Αθηνών και της Δυτικής Αττικής, πως όλο το 24ωρο δεν υπάρχει ούτε μία Ο.Π.Κ.Ε. στο δρόμο για τον πολίτη γιατί όλες φυλάνε κάποιον στοχο? 

Όσοι ψάχνεται άτομα από επίσημα πρόσωπα κτλ για να βγουν στο δρόμο μην κουράζεστε λοιπόν. Αποδεσμεύστε τις Ο.Π.Κ.Ε από τα πάρεργα που τις έχετε εγκλωβίσει για να κάνουν την δουλειά τους, σε αντίθετη περίπτωση θα διαλύσετε άλλη μια μάχιμη υπηρεσία."



.
Πηγή ➤http://www.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου