Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Καθηγήτριες βασάνιζαν αυτιστικό παιδί μέσα στην τάξη! (ΠΡΟΣΟΧΗ!ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ βίντεο)



Police-Voice blog ➤
Το συγκεκριμένο περιστατικό είχε προκαλέσει παγκόσμια οργή….!
Όπως σημειώνει και σχετικό άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ, μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν οι εικόνες που κατέγραψαν κρυφές κάμερες μέσα σε τάξη σε σχολείο της Ιταλίας. Καθηγήτρια και κοινωνική λειτουργός που είχαν αναλάβει την εκπαίδευση αυτιστικού μαθητή «απολάμβαναν» να τον…«βασανίζουν» με τον πιο χυδαίο και ταπεινωτικό τρόπο!Αυτά που κατέγραψε η κάμερα προκαλούν σοκ και αποστροφή. Οι άνθρωποι που θα έπρεπε να φροντίζουν και να προστατεύουν τον 15χρονο μαθητή, είχαν μετατραπεί στους μεγαλύτερους βασανιστές του. Ο απροστάτευτος Μικέλε υπέμενε τα βασανιστήρια και τις προσβολές χωρίς να αντιδρά.
Κατά την πρώτη μέρα που έχει καταγράψει η κρυφή κάμερα, η κοινωνική λειτουργός πλησιάζει τον Μικέλε και του τραβά τα μαλλιά και τα αυτιά. Τον χτυπά στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Τον υποχρεώνει να σταθεί όρθιος και στη συνέχεια να γονατίσει. Ο Μικέλε δεν βγάζει άχνα. Είναι τρομοκρατημένος. Μόλις τον πλησιάζουν, σηκώνει τα χέρια για να προστατευτεί. Γύρω στις 11.00 φθάνει η καθηγήτρια και του δίνει κλωτσιά.
Την δεύτερη ημέρα του βίντεο, η κοινωνική λειτουργός ακούγεται να βρίζει τον 15χρονο, τον αποκαλεί «γαϊδούρι» και «παλιοβρωμιάρη» και τον χτυπά στον αυχένα με μια βέργα και με ψαλίδι, ενώ τον κλωτσά στα πόδια. Την τρίτη μέρα, η κοινωνική λειτουργός τον απειλεί ξανά ότι θα τον ξυλοκοπήσει.
Την τέταρτη ημέρα, η καθηγήτρια λέει στον Μικέλε: «Θα σου σπάσω το κεφάλι, γουρούνι… Θα σου σπάσω τη μύτη». Τρομοκρατημένος ο μαθητής, τα κάνει πάνω του. «Είσαι τελειωμένος, ζώο! Είσαι ζώο! Παλιογουρούνι!» ακούγεται να λέει η γυναίκα-τύραννος που παίρνει στη συνέχεια ένα χαρτομάντηλο, ποτισμένο με καθαριστικό για έπιπλα και σκουπίζει με αυτό το πρόσωπο του παιδιού. Τα ίδια θα κάνει λίγο αργότερα και η κοινωνική λειτουργός που τον χτυπά ξανά με ψαλίδι στο κεφάλι και τον λαιμό.
Εκείνη την ημέρα, τα βασανιστήρια που υπέστη ο άτυχος 15χρονος έλαβαν τέλος, αφού μπήκε στην αίθουσα ένας αστυνομικός και έβαλε χειροπέδες στις εκπαιδευτικούς-τέρατα. Ο Μικέλε «απελευθερώθηκε» και εδώ και δυο μήνες δεν έχει πάει στο σχολείο.
Η σύλληψη της 59χρονης καθηγήτριας Μαρία Πία Πιρόν και της 55χρονης κοινωνικής λειτουργού Οριάνα Μοντεζίν έγινε στις 8 Απριλίου. Μετά από καταβολή εγγύησης 10.000 ευρώ (έκαστη), αφέθηκαν ελεύθερες, αλλά βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή τους.Η «δικαιολογία» μιας εκ των δυο συλληφθέντων, προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη: «Ήμουν στρεσαρισμένη» δηλώνει με απάθεια


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου