Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Απόλυτος κυρίαρχος στην Συρία ο Πούτιν – Τι παραδέχονται αμερικανικά μέσα ενημέρωσης



Police-Voice blog ➤
Με μισή καρδιά παραδέχονται μέσα ενημέρωσης στις Η.Π.Α. ότι η κατάπαυση των εχθροπραξιών στην Συρία, που στηρίζεται από Ρωσία και Η.Π.Α., βασίστηκε στους όρους της Μόσχας, η οποία «εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο του τι θα συμβεί μετά». Κάποιες άλλες δημοσιογραφικές πηγές όμως υποστηρίζουν πως απλά η διαπραγμάτευση, από την πλευρά της Ρωσίας, έγινε ήδη από ισχυρή θέση.
Η αλήθεια είναι πως οι επιτυχίες της Ρωσίας στην Συρία, η οποία βοηθά τις συριακές δυνάμεις και τους Κούρδους να κατανικήσουν το Ισλαμικό Κράτος και τους σύμμαχους του, έχει αυξήσει την διαπραγματευτική της ισχύ στην Μέση Ανατολή!
«Αυτό είναι το πραγματικό αποτέλεσμα της εκεχειρίας: Δίνει την Ρωσία τον έλεγχο, προκειμένου να αποφασίσει τι θα γίνει μετά», αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «The Washington Post», εννοώντας πως η κυβέρνηση Ομπάμα απλά παρέδωσε αυτή την γεωπολιτική νίκη στον Πούτιν.
Αυτή είναι η μισή αλήθεια!
«Οι κυβερνητικές δυνάμεις είχαν πλησιάσει την πόλη του Χαλεπίου, σύμβολο του “ξεσηκωμού} (των ισλαμιστών). Οι δρόμοι εφοδιασμού τους από την Τουρκία κόπηκαν και οι “αντάρτες” λένε ότι είναι ίσως θέμα χρόνου πριν συντριβούν όλοι μαζί», αναφέρει το Reuters.
Αυτό επιβεβαιώνει την θέση ότι η Ρωσία βρισκόταν ήδη σε θέση ισχύος, πριν την συμφωνία για εκεχειρία, δηλαδή!
Το προαναφερθέντα είχαν ήδη επιβεβαιωθεί το Σάββατο από τον ανώτατο εκπρόσωπο του Ρωσικού Γενικού Επιτελείου, Sergei Rudskoi: «Έχουμε τον πλήρη έλεγχο σε όλη την Συρία».
prisonplanet.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου