Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Φούρναρης στην Κρήτη έπιασε φωτιά:Νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση! Κρήτη: «Αερογέφυρα» ζωής για άνδρα με εγκαύματα



Police-Voice blog ➤
Στις φλόγες τυλίχθηκε ένας 63χρονος στον φούρνο που διατηρεί σε χωριό του Μυλοποτάμου.
Η φωτιά εκδηλώθηκε όταν ο άτυχος φούρναρης προσπάθησε να μεταφέρει βενζίνη από ένα δοχείο σε ένα άλλο. Οι φλόγες τον έζωσαν γρήγορα λόγω του εύφλεκτου υγρού.
Σύμφωνα με πληροφορίες ένα άλλο άτομο που είδε το περιστατικό προσπάθησε με πυροσβεστήρα να σβήσει τη φωτιά που έκαιγε τον φούρναρη και όταν το κατάφερε κάλεσε τις αρχές.
Ο 63χρονος αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ φέροντας εγκαύματα στο 80% του σώματός του. Ο φούρναρης εισήχθη στη ΜΕΘ ωστόσο οι θεράποντες ιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του ασθενούς στην Αθήνα σε μονάδα εγκαυμάτων.
Από εκείνη τη στιγμή στήθηκε επιχείρηση για την αεροδιακομιδή του πολυεγκαυματία από το Ηράκλειο στην Ελευσίνα με στρατιωτικό αεροσκάφος και από εκεί στην Αθήνα.
Η κατάσταση της υγείας του 63χρονου που βρίσκεται σε καταστολή κρίνεται σοβαρή.

Κρήτη: «Αερογέφυρα» ζωής για άνδρα με εγκαύματα

Λίγο έλειψε να καεί ζωντανός ένας άνδρας στην Αξό Μυλοποτάμου νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας όταν κάτω από άγνωστες αιτίες εκδηλώθηκε φωτιά μέσα στην επιχείρησή του.Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ρούχα του 62χρονου άνδρα άρπαξαν φωτιά με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα. Η σύζυγός του που έτυχε να είναι κοντά στο περιστατικό τον μετέφερε στο Κέντρο Ανωγείων όπου εκεί οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ο άνδρας μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.
Εκεί οι γιατροί, έκριναν πως τα εγκαύματα του δεν αντιμετωπίζονται εδώ και πως θα πρέπει να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο των Αθηνών.
Έτσι, ο επιχειρηματίας, μεταφέρεται με C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας σε νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα εγκαύματά του. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας που αναμένεται να φτάσει στο Ηράκλειο για να παραλάβει τον 62χρονο, θα παραλάβει κι άλλα περιστατικά από το Ηράκλειο. Στην αερογέφυρα ζωής συμμετέχουν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που θα μεταφέρουν τα περιστατικά στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.
www.ekriti.gr
  
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου