Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ηλεία: Τραβούσε τα μαλλιά του μόλις αντίκρισε το φορτηγάκι που του είχαν κλέψει οι τρεις “αετονύχηδες” αλλά απρόσεκτοι Ρομά! (φωτο)



Police-Voice blog ➤
Χωρίς τον ξενοδόχο και επί του προκειμένου… χωρίς τις κάμερες ασφαλείας λογάριαζαν οι δράστες κλοπής ΙΧ φορτηγού μάρκας Hi Lux TOYOTA από την περιοχή της Αμαλιάδας. Οι άνδρες της Ασφάλειας Αμαλιάδας εξετάζοντας προσεκτικά τα στοιχεία και ερευνώντας ενδελεχώς την υπόθεση έφτασαν στη σύλληψη των δραστών άμεσα μια ημέρα μετά την κλοπή. Όσο για το αυτοκίνητο… οι δράστες το είχαν κάνει κομμάτια με σκοπό να το πουλήσουν για ανταλλακτικά.
Οι τρεις δράστες τα ξημερώματα της Κυριακής μετέβησαν σε περιοχή της Αμαλιάδας όπου κατάφεραν οι δύο εξ αυτών να παραβιάσουν το ΙΧΦ και να το θέσουν σε λειτουργία. Στη συνέχεια ακολουθώντας τη διαδρομή από Αμαλιάδα προς Χάβαρι με κλειστά φώτα και ακολουθούμενοι από το αυτοκίνητο του τρίτου δράστη που βρισκόταν μαζί τους και αργότερα κινήθηκαν προς το Παλαιοχώρι Γαστούνης. Οι δύο από τους δράστες χρησιμοποιώντας τροχό και άλλα εργαλεία εκεί, ξεκίνησαν να διαλύουν το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια άρχισαν να κρύβουν τα κομμάτια σε διάφορα σημεία. Το σασί του αυτοκινήτου και το ρεζερβουάρ βρέθηκαν σε αρδευτικό κανάλι στο Παλαιοχώρι, σε αυλή οικίας στην ίδια περιοχή βρέθηκαν το εμπρόσθιο και το οπίσθιο σύστημα διεύθυνσής, ο κινητήρας, το σασμάν, ένα κάθισμα, η καρότσα, οι πόρτες, το κάλυμμα της καρότσας, το ταμπλό, οι αναρτήσεις, ένας τροχός, τα φανάρια, η εξάτμιση και ο άξονας μετάδοσης κίνησης. Σε άλλο αρδευτικό κανάλι, βρέθηκαν ο προφυλακτήρας, το καπό, τα φτερά. Τέλος σε καταυλισμό ΡΟΜΑ στη Γαστούνη βρέθηκαν μέσα σε βάτα οι τέσσερις τροχοί. Οι αστυνομικοί με υπόδειξη των δραστών αναζήτησαν τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος στο Λευκοχώρι σε σημείο που τις πέταξαν χωρίς να εντοπιστούν. Οι δράστες ηλικίας 27, 21 και 18 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένης κλοπής. Ο 52χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος αναγνώρισε τα τμήματα που βρέθηκαν από το φορτηγάκι, ενώ τα κομμάτια του αυτοκινήτου ανασύρθηκαν με γερανό. 
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι και στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.
fortigaki2
ilialive.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου