Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Για δεκάδες νεκρούς κάνουν λόγο τα ΜΜΕ στο Βέλγιο – LIVE εικόνα από το Skynews (βίντεο) ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ-ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΦΩΝΕΣ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ(ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ –



Police-Voice blog ➤
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το sky news αυτή την ώρα οι νεκροί στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών είναι αμέτρητοι. 
Δεν μπορεί ακόμα να δοθεί στη δημοσιότητα ο ακριβής αριθμός….
Δείτε LIVE εικόνα από το Sky news

56f10870c46188a6138b45c1

Τουλάχιστον 10 νεκροί στο σταθμό του Μάλμπεκ

.Σοκ και πανικός επικρατεί στη βελγική πρωτεύουσα καθώς το πρωί της Τρίτης το αεροδρόμιο των Βρυξελλών συγκλονίστηκε από δύο εκρήξεις, ενώ λίγο αργότερα σημειώθηκε έκρηξη και στο σταθμό του μετρό Σουμάν.
 Βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε βόμβες κοντά στον έλεγχο των εισιτηρίων της American Airlines.
 Οι εκρήξεις που σημειώθηκαν σήμερα στις Βρυξέλλες, στο διεθνές αεροδρόμιο και σε σταθμό του μετρό προκάλεσαν τουλάχιστον 28 θανάτους και 55 τραυματισμούς.
 Το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga μετέδωσε ότι πριν τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο υπήρξαν πυροβολισμοί, ενώ ακούστηκε κάποιος να φωνάζει στα αραβικά.


Δυο εκρήξεις σκόρπισαν τον τρόμο και τον θάνατο στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών Ζάβεντεμ λίγα λεπτά πριν τις 8 το πρωί! Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τους επιβάτες να τρέχουν πανικόβλητοι και ανθρώπους να κείτονται τραυματισμένοι ή και νεκροί μέσα στο αεροδρόμιο. Εκρήξεις σημειώθηκαν και σε δυο σταθμούς του μετρό (Μάλμπεκ, Σούμαν), όπου υπάρχουν πληροφορίες για δεκα νεκρούς.Να σημειωθεί ότι η πόλη των Βρυξελλών βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, μετρό και αεροδρόμιο έχουν κλείσει…
brussels brussels1


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου