Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ και έβαλες ΓΚΑΖΙ στο Ι.Χ σου; Άσχημα τα νέα: ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ! ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ τη φορολογία! ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ όσα οχήματα ΚΑΙΝΕ ….ΣΑΝΟ και όσοι ΟΔΗΓΟΙ τρώνε ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ! Καλημερα Ελλάδα!



Police-Voice blog ➤
Με τις υγείες σας… και τις υγείες μας και τις υγείες όλων όσων μετέτρεψαν σε γκάζι το πετρελαιοκίνητο ή βενζινοκίνητο όχημά τους.
Σιγά που δεν θα τους έκοβαν τον …Κ***λο! Μεγάλοι χαμένοι όσοι έχουν βάλει αέριο στο αυτοκίνητο αφού πλέον η φορολογία γίνεται διπλάσια!
Σημαντικές αυξήσεις αναμένονται στο υγραέριο κίνησης με αναπροσαρμογή της φορολογίας στα καύσιμα όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΠΟΠΕΚ Γιώργος Ασμάτογλου, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Ασμάτογλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η αύξηση στη φορολογία στο υγραέριο κίνησης θα είναι διπλάσια από αυτή στη βενζίνη, όπου εξετάζεται αύξηση κατά 0,13 ευρώ το λίτρο.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο των βενζινοπωλών το οικονομικό επιτελείο εξετάζει την αύξηση των φόρων στο υγραέριο έτσι ώστε από τα 0,65 ευρώ το λίτρο σήμερα να διαμορφωθεί στα 0,85 ευρώ το λίτρο. Στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι κυκλοφορούν πάνω από 200.000 αυτοκίνητα που κινούνται με υγραέριο. Σημειώνεται ότι ανάλογες αυξήσεις αναμένονται στο πετρέλαιο κίνησης.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου