Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΧΑΟΣ στους καταυλισμούς από τις ανώμαλες ορέξεις των…”κατατρεγμένων προσφύγων” – Η ΕΛΑΣ παίρνει μέτρα για την προστασία γυναικών από βιασμούς στα κέντρα φιλοξενίας



Police-Voice blog ➤
Μέτρα για την αντιμετώπιση των περιστατικών βιασμών, σεξουαλικής παρενόχλησης και κάθε μορφής βίας σε βάρος των γυναικών προσφύγων λαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με το δημοσίευμα σε απογευματινή εφημερίδα.
Η απόφαση έρχεται καθώς έχουν διαπιστωθεί αυξανόμενα κρούσματα βίας με θύματα τις ανυπεράσπιστες γυναίκες που εγκατέλειψαν μόνες τους ή με τα παιδιά τους τις χώρες καταγωγής τους και έχουν βρεθεί στην Ελλάδα.
Η διαταγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. που δημοσιεύει η εφημερίδα, εκδόθηκε στις 22 Μαρτίου 2016 και έχει θέμα την «ετοιμότητα για την προστασία των γυναικών μεταναστριών και προσφύγων».
Αξιωματικοί της Αστυνομίας και μέλη μη κυβερνητικών οργανώσεων συγκλίνουν στο ότι «οι γυναίκες πρόσφυγες δεν καταγγέλλουν τα σε βάρος τους περιστατικά διότι η κουλτούρα στις χώρες τους είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με την ισότητα των δύο φύλων, με αποτέλεσμα να κερδίζουν ο φόβος και η τρομοκρατία».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου