Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ ...ΧΑΜΟΣ στον κόσμο των μυστικών υπηρεσιών! Νεκρή υψηλόβαθμη Αμερικανίδα πράκτορας της CIA,στην αεροπορική τραγωδία του Ροστώφ.Μετέφερε παράνομα 27 εκατομμύρια δολάρια σε αμερικανικές ΜΚΟ της Ρωσίας!!!



Police-Voice blog ➤
Όπως μεταδίδουν αμερικανικές πηγές,με πρόσβαση στις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας,η αεροπορική τραγωδία στο Ροστώφ, έχει πολύ παρασκήνιο.Πόλεμος μαίνεται ανάμεσα στις ρωσικές και τις αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας,με τραγικά αποτελέσματα.
Σύμφωνα λοιπόν με έκθεση που κατέθεσε στο Κρεμλίνο η ρωσική FSB,ανάμεσα στους επιβάτες,της πτήσης της Flydubai (FZ981),που εξερράγη πάνω από το Rostov-on-Don,ήταν ανώτατη αμερικανίδα πράκτορας της cia,η οποία επιβιβάστηκε από το Ντουμπάι με αγγλικό διαβατήριο,στο όνομα Larissa Allen.Σύμφωνα με την ίδια ρωσική έκθεση,η πράκτορας της cia,μετέφερε σε ειδικές αποσκευές το ποσό των 27 εκατ.δολαρίων για αμερικανικές μη κυβερνητικές οργανώσεις,που δρούν στην Ρωσία και οι οποίες προωθούν τα δικαιωμάτα ομοφυλοφίλων και αντορθόδοξων σεκτών,όπως τους »μάρτυρες του ιεχωβά»!!!
Οι ρωσικές αρχές σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα,αυτήν την στιγμή,βρίσκονται στην αναζήτηση των ανθρώπων εκείνων στους μηχανισμούς λειτουργίας του αεροδρομίου,οι οποίοι,θα βοηθούσαν την Allen,να περάσει από τον έλεγχο,τα 27 εκατ.δολάρια,καθώς και που θα τα προωθούσε.Να σημειώσουμε,πως εδώ και μερικά χρόνια,ο Ρώσος πρόεδρος,έχει υπογράψει διάταγμα,με το οποίο απαγορεύει την οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση των αμερικανοκίνητων ΜΚΟ,που δρούν εντός Ρωσίας και έτσι οι ΗΠΑ,ψάχνουν άλλους τρόπους εισαγωγής των χρημάτων…
dioptra-news
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου