Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΕΙΚΟΝΕΣ που ΣΟΚΑΡΟΥΝ από την τελευταία επίθεση του 30χρονου «δράκου του Αμαρουσίου» ΦΩΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)



Police-Voice blog ➤
Η τελευταία επίθεση του 30χρονου «δράκου του Αμαρουσίου» εις βάρος 39χρονης υπαλλήλου του ΚΕΕΛΠΝΟ το πρωί της περασμένης Τετάρτης (25.05.2016) έχει καταγραφεί καρέ καρέ από κάμερα ασφαλείας! Λίγες στιγμές μετά την επίθεση, η γυναίκα καλεί σε βοήθεια και ουσιαστικά οδηγεί στη σύλληψη του ανθρώπου που επιχείρησε να τη βιάσει.
Όλα έγιναν επί της οδού Αγράφων στο Μαρούσι και έχουν καταγραφεί λεπτό προς λεπτό. Τις φωτογραφίες ντοκουμέντο δημοσιεύει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα της Κυριακής. Ήταν 06:18 το πρωί της Τετάρτης 25 Μαΐου όταν ο 30χρονος άνδρας επιχείρησε να επιτεθεί στην 39χρονη.
Την ακολουθούσε για πολλή ώρα πριν της επιτεθεί από πίσω και επιχειρήσει να την παρασύρει σε πάρκινγκ και να τη φιμώσει με μονωτική ταινία. Αλλά εκείνη δεν ήταν διατεθειμένη να «πέσει» χωρίς μάχη. Αντιστέκεται και χτυπά τον επίδοξο βιαστή της στα γεννητικά όργανα. Εκείνος τρέπεται σε φυγή κι εκείνη αρχίζει να φωνάζει για βοήθεια. Όταν οι κάτοικοι της περιοχής βγαίνουν στα μπαλκόνια ακούγοντας τις φωνές της, τους δείχνει προς τα που έχει κινηθεί ο δράστης. Σχεδόν μια ώρα μετά, ο δράστης συλλαμβάνεται.
Η 39χρονη υπάλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ κλήθηκε από την αστυνομία στο Α.Τ. Αμαρουσίου και εκεί αναγνωρίζει τον δράστη.
Αν και αρχικά ο 30χρονος αρνήθηκε τα πάντα, τελικά ομολόγησε έξι επιθέσεις κατά γυναικών στο Μαρούσι κι άλλες περιοχές. Η πρώτη επίθεση έγινε στις 19 Απριλίου κατά γυναίκας στρατιωτικού στην αερογέφυρα της Κηφισίας. Ακολούθησε μια δεύτερη στις 21 Μαΐου στην υπόγεια διάβαση της Καποδιστρίου. Γι’ αυτή την επίθεση μάλιστα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο δράστης είπε στους αστυνομικούς: «Μετάνιωσα που επιτέθηκα σε αυτή την κοπέλα. Ήταν νεαρό κορίτσι και θα ήθελα να είναι η κοπέλα μου». Είπε επίσης πως «δεν έχουμε τηλεόραση στο σπίτι από τότε που κάηκε ούτε ίντερνετ, δεν είχα ιδέα ότι με ψάχνατε».
Ακολούθησαν άλλες δυο επιθέσεις στις 23 και 24 Μαΐου, πιο βίαιες αυτή τη φορά, με τον 30χρονο να χτυπά και να επιχειρεί να ξεγυμνώσει τα θύματά του, ξανά στην υπόγεια διάβαση της Καποδιστρίου. Η επόμενη, το πρωί της 25ης Μαΐου ήταν και η τελευταία.

Προσθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα έλαβε από τον 27ο τακτικό ανακριτή ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου.
Ο νεαρός ζήτησε νεα προθεσμία ώστε να προετοιμάσει την απολογία του και να ενημερωθεί ο δικηγόρος του για το περιεχόμενο της δικογραφίας.  Ο κατηγορούμενος δεν απάντησε σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων.
Με τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη, κουκούλα και σκυμμένο κεφάλι μπήκε στην Ευελπίδων. Η παρουσία του στο ανακριτικό γραφείο διήρκεσε μόλις λίγα λεπτά αφού ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί τελικά τη Δευτέρα (30.05.2016) το πρωί.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει αναλυτικά το ρεπορτάζ ειδησιογραφικού πόρταλ, πρόκειται για τον 30χρονο που κατηγορείται πως επιχείρησε να επιτεθεί σεξουαλικά σε τουλάχιστον οκτώ γυναίκες, στήνοντάς τους καρτέρι σε υπόγεια διάβαση στη Νέα Φιλοθέη. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για την πλημμεληματική πράξη της παράνομης οπλοφορίας.
Οι αστυνομικοί που τον ανέκριναν μετά τη σύλληψη του το πρωί της Τετάρτης (26.05.2016) λίγη ώρα αφού είχε επιχειρήσει να επιτεθεί σε ακόμη μια γυναίκα, περιγράφουν τον 30χρονο άνδρα ως άτομο απόλυτα συνειδητοποιημένο όσον αφορά στις πράξεις που ήταν ικανό να διαπράξει.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Πριν από λίγο πέρασε τις πύλες των δικαστηρίων της Ευελπίδων ο «δράκος» του Αμαρουσίου.
Πέρασε την πόρτα του ανακριτή ο 30χρονος ο οποίος ότι κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει νεαρές γυναίκες σε υπόγειες στοές και θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου.
Καθώς έμπαινε μέσα στα δικαστήρια οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν τι έχει να δηλώσει για την συγκεκριμένη δολοφονία και εκείνος δεν απάντησε κάτι. Δείτε το ψυχρό και ανεκφραστό του βλέμμα…. Καμία αντίδραση… κανένας σπασμός.
Η απολογία του αναμένεται να κρατήσει κάποιες ώρες… Σε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες.
Δείτε φωτορεπορτάζ από την κάμερα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ και την δημοσιογράφο Μαρίλια Κούζου…
5 4
Η υπόγεια διάβαση πεζών όπου ο κατηγορούμενος περίμενε τα θύματά του βρίσκεται 500 μέτρα από το σπίτι του. Κατά την ανάκρισή του αρνήθηκε τα πάντα αρχικά, στη συνέχεια προφασίστηκε ψυχολογικά προβλήματα και υποστήριξε ότι οι αμυχές που έχει στο πρόσωπό του δεν είναι τραύματα που του προκάλεσε ένα από τα θύματά στην προσπάθειά του να ξεφύγει, αλλά τις… έπαθε ενώ ξυριζόταν, όπως διαβάσαμε αναλυτικά σε σχετικό άρθρο.
3 2
Στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν, μια μονωτική ταινία, ενώ στα χέρια του και το πρόσωπο του, είχε γρατσουνιές που του είχε προκαλέσει το τελευταίο θύμα του, στην προσπάθεια του να προστατευτεί, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ειδησιογραφικού πόρταλ.
Αμέσως μετά την σύλληψή του, κλήθηκε στο Α\Τ Αμαρουσίου η γυναίκα που το πρωί δέχθηκε την επίθεσή του και τον αναγνώρισε ανεπιφυλάκτως, λέγοντας μάλιστα πως τα σημάδια και οι γρατσουνιές προέρχονται από την αντίδραση της.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου