Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ξεκίνησε το Συμβούλιο Μεταθέσεων για τους κατωτέρους



Police-Voice blog ➤
Διαβάζουμε στη σελίδα της ΣΚΑΥ Θεσσαλονίκης στο facebook: 
Το σημερινό (31/5/2016) Συμβούλιο Μεταθέσεων (Κατώτερο) του ΑΕΑ, του οποίου η συνεδρίαση έχει ξεκινήσει σήμερα το πρωί, εκανε μία προεργασια για όλες συνολικά τις Τακτικές Μεταθέσεις 2016, δηλαδή των μορίων με τα αντικειμενικά κριτηρια και ηια τις εξαιρέσεις που γινονται με υπηρεσιακα και κοινωνικά κριτηρια, όπως δηλαδή πολυτεκνοι, τρίτεκνοι, υπηρεσία γραφείου κλπ και μετά αποφασίσε κάποιες Έκτακτες Μεταθέσεις του άρθρου 17 του π.δ. 100/03 όπως αμοιβαίες, συνυπηρετησεις, προσφυγές μεταθέσεων, απόσπασεις πέραν του 6μηνου κα.

Την άλλη εβδομάδα, την Τετάρτη 8/6/2016, θα συνεδριάσει ξανά εκ νέου και τότε θα εκδοθούν-γνωστοποιηθούν-διαταχθούν ολες οι Μεταθέσεις, δηλαδή τα ονόματα όσων μετατεθούν με μόρια, με υπηρεσιακα και κοινωνικά κριτήρια, καθώς και όσων μετατεθούν σε Αυτοτελεις Κεντρικες Υπηρεσίες (ΔΑΕΕΒ, ΔΕΕ, ΚΛΑΔΟΙ /ΑΕΑ κλπ).

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του π.δ. 100/03 η συνεδρίαση του Κατώτερο Συμβουλίου Μεταθέσεων γίνεται τέλος Μαΐου (γ' δεκαημερο)και οι Τακτικές Μεταθέσεις ανακοινώνονται μέχρι 10 Ιουνίου κάθε έτους.

Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης
Μέλος ΕΚΑ
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου