Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

BOMBA MEΓΑΤΟΝΩΝ ! Την παραπομπή σε δίκη 110 ατόμων για το παραδικαστικό προτείνει εισαγγελέας!



Police-Voice blog ➤
Την παραπομπή σε δίκη 110 προσώπων που φέρονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης του παραδικαστικού ζητεί με εισήγηση της η αντεισαγγελέας Εφετών Παναγιώτα Φάκου. 
Η εισαγγελική λειτουργός ζητεί την παραπομπή των ήδη προφυλακισμένωνΣταύρου Γεωργιτσογιαννάκου, πολιτικού μηχανικού, τουΙάκωβου Γιοσάκη, αλλά και δικηγόρου  Πέτρου Λεωτσάκου, καθώς και επιχειρηματιών, συνδικαλιστών και γνωστού επικοινωνιολόγου που εχει σχέσεις με την εκκλησία αλλά και  συμβολαιογράφου που  φέρεται να συνέταξε πλαστά συμβόλαια. Στους βασικούς κατηγορουμένους συμπεριλαμβάνεται επίσης πρώην δικαστής αλλά και η κόρη επιχειρηματία media, η οποία φέρεται να συνέταξε προχρονολογημένο συμβολαιογραφικό έγγραφο για τη μεταφορά των χρεών του καναλιού σε δική της εταιρεία ακινήτων.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε οταν δικηγόρος , που εμφανίζεται επίσης ως  μέλος του κυκλώματος και εκτίει μάλιστα ποινή ισοβίων για την άλλη μεγάλη υπόθεση της Αιξωνής , συνεργάστηκε το 2009 και φέρεται να έδωσε στοιχεία. Κατά το κατηγορητήριο εντόπιζαν ακίνητα-φιλέτα, ακατοίκητα και εγκαταλελλειμένα, τα καταλάμβαναν αυθαίρετα και ιδρύοντας εικονικές εταιρίες τα εμφάνιζαν ως ιδιοκτησίας άλλων μελών του κυκλώματος.Μάλιστα έφθαναν με παράνομο τρόπο να δημιουργούν διαδικασίες πλειστηριασμών εξαπατώντας και τα αρμόδια δικαστήρια. Φέρονται να υπόσχονταν και διασυνδέσεις με τη Δικαιοσύνη έναντι αμοιβής περι τα 25.000 ευρώ.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου