Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Συνελήφθησαν 27χρονη «Μπόνι» και 37χρονος «Κλάϊντ» που ΕΚΛΕΒΑΝ και ΛΗΣΤΕΥΑΝ όλη τη Θήβα!



Police-Voice blog ➤
Δυο 24ωρα μετά τον 37χρονο αρχηγό της σπείρας που είχε διαπράξει μια ληστεία και 21 κλοπές τους τελευταίους δυόμισι μήνες και είχε τραυματίσει τρεις αστυνομικούς, έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας και η 21χρονη Ελληνίδα σύντροφός του που εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της Θήβας.
Σε βάρος της σύγχρονης «Μπόνι», που μαζί με τον 37χρονο «Κλάιντ» έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για ληστείες και κλοπές, η ανακρίτρια είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστεία και διακεκριμένες κλοπές.
Μετά την απολογία της, εισαγγελέας και ανακρίτρια Πρωτοδικών Θηβών αποφάσισαν την προφυλάκισή της, όπως άλλωστε είχε γίνει και με τον αρχηγό της εγκληματικής ομάδας που είχε συλληφθεί την Κυριακή.
Προηγουμένως, ο 37χρονος είχε διαφύγει δυο φορές, μια όταν τραυμάτισε δυο αστυνομικούς σε περιοχή της Αθήνας στα μέσα Απριλίου και έναν πριν από λίγες ημέρες στα Καμένα Βούρλα, πέφτοντας πάνω τους με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.
Το ζευγάρι, μαζί με συνεργούς τους που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, εισέβαλαν σε σπίτια σε περιοχές της Θήβας και άρπαζαν μετρητά και κοσμήματα. Από τις 21 διαρρήξεις που εξιχνιάστηκαν ως τώρα, είχαν αποκομίσει λεία ύψους 105.000 ευρώ.
Μάλιστα, σε μία περίπτωση είχαν χτυπήσει άγρια μια ηλικιωμένη για να της αρπάξουν μικρό χρηματικό ποσό και ένα δαχτυλίδι.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου