Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Αυτός ο άντρακλας φτιαγμένος από σίδερο είναι ΙΛΑΡΧΟΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ και ΣΤΕΚΕΤΑΙ απέναντι από τους ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ σε μονάδα ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ του ΕΒΡΟΥ..(ΦΩΤΟ)!!Police-Voice blog ➤
Γνωστός στο
Πανελλήνιο από τις επιτυχίες του στους αγώνες σωματικής διάπλασης της ομοσπονδίας IFBB (International Federation of Bodybuilding and Fitness) που τον έχουν καταξιώσει στο χώρο της Ελληνικής Σωματοδόμησης.
Πρόκειται για τον εν ενεργεία Αξιωματικό των Τεθωρακισμένων Γιώργο Μαργαρίτη ο οποίος για μια ακόμη φορά διέπρεψε σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Με καταγωγή από την Πύλη Τρικάλων ο 37χρονος Ίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης που υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη, έχει καταφέρει να καταξιωθεί και να ξεχωρίσει στο χώρο του Bodybuilding και του Fitness μέσα από τις συνεχείς επιτυχίες του. Τελευταία του επιτυχία η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία Classic Bodybuilding +1.80cm του Πανελληνίου πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα.
Δαπανώντας προσωπικό χρόνο και χρήματα αφού το Bodybuilding δεν έχει αναγνωρισθεί ακόμη ως Ολυμπιακό άθλημα, ο Γιώργος Μαργαρίτης προσπαθεί να σηκώνει τα τελευταία 10 χρόνια που αγωνίζεται την Ελληνική Σημαία σε κάθε ευκαιρία. Ήδη στο ενεργητικό του έχει 3 συμμετοχές σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα ενώ το ερχόμενο Φθινόπωρο ετοιμάζεται και για την τέταρτη. Ως τελειόφοιτος Διατροφολογίας και Σχολής Προπονητικής δίνει την δική του καθημερινή παρουσία σε γυμναστήρια όπου αφιερώνει αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο του.
1
2
3
4
5
8

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου