Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Συναγερμός στην Aegean για να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι Έλληνες τουρίστες που έχουν εγκλωβιστεί στην Τουρκία



Police-Voice blog ➤
Τεράστια είναι η ταλαιπωρία για τους χιλιάδες εγκλωβισμένους τουρίστες – μεταξύ των οποίων και Έλληνες – που παραμένουν στην Τουρκία λόγω των ακυρώσεων πτήσεων εξαιτίας της απόπειρας πραξικοπήματος.
Σήμερα η Aegean εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι ακυρώνει και τις σημερινές βραδινές της πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη, λόγω των εξελίξεων στην Τουρκία. Ειδικότερα, ακυρώνονται οι παρακάτω πτήσεις:
A3 995: Κωνσταντινούπολη – Αθήνα (Σάββατο 16 Ιουλίου, 21:20 – 22:40)
Όπως σημειώνει η Aegean στην ανακοίνωσή της, αύριο, Κυριακή, προγραμματίζει, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, να εκτελέσει το πρόγραμμα πτήσεων προς/από Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη με μεγαλύτερης χωρητικότητας αεροσκάφη, για την διευκόλυνση των επιβατών.
Επίσης, η εταιρεία υπενθυμίζει στους επιβάτες που έχουν εισιτήρια από/προς Κωνσταντινούπολη με ημερομηνία ταξιδίου έως και 31 Ιουλίου 2016 και ημερομηνία έκδοσης εισιτηρίου έως και 15 Ιουλίου 2016, ότι σε περίπτωση που το επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα είτε να ακυρώσουν το εισιτήριο με πλήρη επιστροφή χρημάτων ή να πραγματοποιήσουν αλλαγή ημερομηνίας χωρίς χρέωση αλλαγής και τέλος εξυπηρέτησης με νέα ημερομηνία πτήσης μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2016.
Για ακυρώσεις ή τροποποιήσεις η εταιρεία ζητεί από τους ενδιαφερόμενος να καλέσουν στο Τμήμα Κρατήσεων 8011120000 ή 2106261000.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου