Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΣΦΑΖΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ! ! ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ: παραδίδονται οι Ισλαμιστές – πλήρως περικυκλωμένοι πετούν τα όπλα τους! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)Police-Voice blog ➤
Το γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες των ισλαμιστών που παραδίνονται στις δυνάμεις του συριακού Στρατού!
Ισλαμιστές στις περιοχές Bani Zeid και al-Lairamoun παρέδωσαν τα όπλα τους ενώ δεκάδες οικογένειες βγήκαν από τις ανατολικές συνοικίες. Οι ισλαμιστές όσοι έχουν παραμείνει προσπαθούν να εμποδίσουν την εκκένωση της πόλης ώστε να χρησιμοποιηθούν οι πολίτες ως «ανθρώπινες ασπίδες».
Οι ισλαμιστές της οργάνωσης Fatah Halab και της 16ης Μεραρχίας του FSA παρέδωσαν τα όπλα τους στο ανατολικό Χαλέπι και ο Μ.Άσαντ τους πρόσφερε αμνηστεία. Πολύ γενναιόδωρος ο πρόεδρος της Συρίας..
xalepixalepi1 xalepi2 xalepi5
Οι τρομοκράτες παραδόθηκαν σε δύο σημεία ελέγχου του συριακού Στρατού στις συνοικίες Bani Za’id και Παλιό Χαλέπι με τους πολίτες να ξεχείνονται στους δρόμους με σημαίες και τραγούδια.
Οι εικόνες και τα βίντεο είναι εκπληκτικά: Εκατοντάδες πολίτες βγήκαν και αγκαλιάζουν τους Σύρους στρατιώτες οι οποίοι μπήκαν θριαμβευτές στις περιοχές που κατείχαν οι ισλαμιστές από το 2013.
Παρόλ αυτά αρκετοί ισλαμιστές αρνούνται να παραδεχτούν την ήττα τους και παραμένουν εγκλωβισμένοι στο Παλιό Χαλέπι.
xalepi6xalepi7 xaleppp
Πρέπει να γίνει πολύ δουλειά ακόμη και ο συριακός Στρατός το γνωρίζει καλά. Πρώτα να φύγουν και οι υπόλοιποι πολίτες για να αρχίσει η εκκαθάριση των ισλαμιστών σε βάθος…
Περίπου 100-250.000 ζουν στο ανατολικό Χαλέπι. Μόλις η πόλη εκκενωθεί θα ξεκινήσει η μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση για την ολοκληρωτική ανακατάληψη της πόλης.
Η μοίρα τους πάντως είναι προδιαγεγραμμένη: ο συριακός Στρατός τους έχει εγκλωβίσει, δεν υπάρχει ούτε παράδρομος διαφυγής και ο κλοιός έχει σφίξει ασφυκτικά γύρω τους.
Σε ένα ακόμη σημείο ελέγχου στο δρόμο Castello o συριακός Στρατός καλεί τους ισλαμιστές να παραδωθούν.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου