Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ! ! ΔΕΙΤΕ μια φατσα! ΑΥΤΟΣ είναι ο μουσουλμάνος σάτυρος που παρενοχλούσε πιτσιρίκες στην Κομοτηνή! (ΦΩΤΟ)Police-Voice blog ➤
Στη δημοσιότητα δόθηκαν με διάταξη της εισαγγελέως Πρωτοδικών Ροδόπης τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός 23χρονου που παρενοχλούσε ανήλικα κορίτσια στην Κομοτηνή τον περασμένο Απρίλιο, κατεβάζοντας το παντελόνι του και αρχίζοντας να αυνανίζεται μπροστά τους.
Πρόκειται για τον Χασάν Σαλή του Σαλή και της Φατμέ, που γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1993 στην Κομοτηνή όπου κατοικεί και η δημοσιοποίηση των στοιχείων του διάρκειας τριών μηνών αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την αναγνώρισή του από τυχόν άλλα ανήλικα θύματά του.
Ο νεαρός σάτυρος είχε αυνανιστεί μπροστά σε δυο 11χρονες μαθήτριες μέσα σε λίγη ώρα, το μεσημέρι της 12ης Απριλίου. Τα κορίτσια, που το έβαλαν στα πόδια τρομοκρατημένα, τον περιέγραψαν ως μελαψό, πράγμα που οδήγησε στον εντοπισμό του. Ωστόσο, δεν έχει αποδειχθεί αν είναι ο ίδιος που, την προηγούμενη ημέρα, είχε πλησιάσει μια 10χρονη μαθήτρια την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο και της έδειξε φωτογραφίες με πορνό περιεχόμενο που είχε καταχωρημένες στο κινητό του!
Στο μεταξύ, παραμένει ασύλληπτος ο «δράκος» που είχε επιτεθεί σε μια 8χρονη στις 20 Ιανουαρίου όταν μπήκε μαζί της στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της στην Κομοτηνή και προσπάθησε να ασελγήσει πάνω της. Τότε, η ανήλικη μαθήτρια είχε σωθεί από την εμφάνιση ενός επαγγελματία που κάλεσε τον ανελκυστήρα και μόλις άνοιξε την πόρτα ο σάτυρος το έβαλε στα πόδια.
σατυρος

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου