Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

O ISIS ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκεφαλισμό του ιερέα στην Γαλλία..Σοκαριστικές εξελίξεις!



Police-Voice blog ➤
Δύο «στρατιώτες» του Ισλαμικού Κράτους διέπραξαν την επίθεση στην εκκλησία της Νορμανδίας, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων AMAQ που συνδέεται με την τζιχαντιστική οργάνωση.
Ένας Γάλλος ιερέας δολοφονήθηκε μέσα στην εκκλησία του στη Ρουέν της Γαλλίας, από δύο άνδρες οι οποίοι επιβεβαιώθηκε ότι είναι ισλαμιστές, έπειτα από επίσημες δηλώσεις του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος έσπευσε στο σημείο της τραγωδίας.
Οι δύο τζιχαντιστές, οπλισμένοι με μαχαίρια, εισέβαλαν στο ναό από την πίσω πλευρά, την ώρα της λειτουργίας και πήραν ομήρους τον πάστορα, δύο καλόγριες και αρκετούς πιστούς χριστιανούς που βρίσκονταν μέσα στο ναό.
Η αστυνομία ενημερώθηκε για την ομηρία από μία καλόγρια που κατάφερε να ξεφύγει από τους δράστες.
Οι δύο οπλισμένοι εισβολείς εξουδετερώθηκαν από τους Γάλλους αστυνομικούς, χωρίς να διευκρινίζεται επισήμως αν είναι νεκροί. Οι γαλλικές αρχές κάνουν λόγο για τρεις τραυματίες, ένας εκ των οποίων είναι σοβαρά τραυματισμένος. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Figaro», ο τραυματίας που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή είναι μία μοναχή.
Η αιματηρή ομηρία έγινε στην εκκλησία του Saint-Etienne-du-Rouvray, κοντά στην Ρουέν. Νεκρός είναι οι πάστορας Ζακ Εμέλ, 84 ετών. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχιεπισκόπου της Ρουέν, τρεις ενορίτες επίσης τραυματίστηκαν στην επίθεση.

Σοκαριστικές εξελίξεις! Ένας από τους μακελάρηδες του ιερέα στη Νορμανδία ήταν 19χρονος Γάλλος!

iereas
Νέες πληροφορίες προκύπτουν σχετικά με τη φονική επίθεση σε εκκλησία στη Νορμανδία της Γαλλίας όταν δύο δράστες εισέβαλαν στο κτίριο, κράτησαν ομήρους και στη συνέχεια αποκεφάλισαν τον ιερέα Ζαν Αμέλ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Tribune de Genève ένας από τους δράστες ήταν 19χρονος Γάλλος, ο οποίος είχε εκδοθεί από την Ελβετία στη Γαλλία τον Μάρτιο του 2015, αφού προηγουμένως είχε εκδοθεί από την Τουρκία.
«Ο Α.Κ. είχε προσπαθήσει δύο φορές να φτάσει στη Συρία, αρχικά μέσω Μονάχου, αλλά χωρίς επιτυχία, και στη συνέχεια μέσω Γενεύης. Είχε φυλακιστεί για μερικές ημέρες στην φυλακή Champ-Dollon και στη συνέχεια είχε εκδοθεί στη Γαλλία, όπου κατηγορήθηκε ότι προετοίμαζε τρομοκρατικές πράξεις», αναφέρει το δημοσίευμα της Tribune de Genève.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν έναν ύποπτο που σχετίζεται με τη σφαγή στην εκκλησία του Saint-Etienne-du-Rouvray, κοντά στην Ρουέν.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου