Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Ελεύθεροι επαγγελματίες… σπεύστε! ΟΑΕΕ: Δεύτερη ευκαιρία για ένταξη στη ρύθμιση των 100 δόσεων !



Police-Voice blog ➤
Βαθιά «ανάσα» στους  ελεύθερους επαγγελματίες δίνει η διοίκηση του ΟΑΕΕ, ανοίγοντας και πάλι την ρύθμιση των 100 δόσεων σε όσους την έχασαν λόγω μη εμπρόθεσμης καταβολής εισφορών ή μηνιαίας δόσης. Πρόκειται επί της ουσίας για μια δεύτερη ευκαιρία για χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι αντιμετώπιζαν τον κίνδυνο προστίμων ακόμα και κατασχέσεων, καθώς αδυνατούσαν να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους…
Σύμφωνα με τον ΟΑΕΕ, όσοι είχαν ενταχθεί στην τελευταία ρύθμιση των 100 (ή και λιγότερων) δόσεων με το νόμο 4321/15 και την έχασαν λόγω μη εμπρόθεσμης καταβολής είτε των τρεχουσών εισφορών είτε της μηνιαίας δόσης έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να επανενταχθούν και να διασωθούν έτσι από πρόστιμα και κατασχέσεις.
Ποιοι έχουν μια «δεύτερη ευκαιρία»;
  1. Όσοι βγήκαν εκτός ρύθμισης μέχρι και τις 2 Αυγούστου έχουν τη δυνατότητα υποβολής αίτησης επανένταξης έως τις 31 Οκτωβρίου, συμπεριλαμβάνοντας δόση/εις ή εισφορά με ημερομηνία εμπρόθεσμης πληρωμής 1/8/2016.
  2. Όσοι μένουν εκτός ρύθμισης από 2 Αυγούστου και μετά έχουν τρεις μήνες προθεσμία να υποβάλουν αίτηση επανένταξης, εφόσον καταστούν εκπρόθεσμοι στην πληρωμή δόσης ή εισφορών μέχρι 31 Αυγούστου.
  3. Αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από οφειλέτες για επανένταξη στη ρύθμιση των 100 δόσεων την οποία είχαν και απώλεσαν, επανεξετάζονται σύμφωνα με τη νέα απόφαση .
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου