Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ ! ! ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ! Πα-τέρας τράκαρε με το αμάξι του για να σκοτώσει το 2χρονο γιό του!



Police-Voice blog ➤
Ένας άνδρας από το Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών, ομολόγησε την απόπειρα δολοφονίας του μικρού γιου του, βγάζοντας τη ζώνη ασφαλείας που του φορούσε ενώ έτρεχε με 120 χιλιόμετρα την ώρα και έριξε το όχημά του πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Ο 29χρονος Νάθαν Βάιτσελ, δήλωσε στην αστυνομία πως προσπάθησε να σκοτώσει τον γιο του Ησαία, επειδή δεν μπορούσε να χειριστεί το θέμα της πατρότητας. Κατηγορήθηκε για απόπειρα φόνου πρώτου βαθμού, παιδική κακοποίηση, επίθεση αλλά και την επίθεση σε όχημα.
Ο μικρός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή του, συμπεριλαμβανομένης μιας διάσεισης και ένα σπασμένο πόδι. Οι γιατροί του έκαναν ράμματα στο κεφάλι, ενώ θα φορά ένα υποστηρικτικό στο κάτω μέρος του σώματός του για τους επόμενους δύο μήνες.
Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, ο Βάιτσελ πήγε με τον γιό του στο πάρκο σε ένα προάστιο του Ντένβρε το πρωί της Κυριακής της 21ης Αυγούστου. Ενώ ο μικρός έπαιζε, ο πατέρας του καθόταν και σκεφτόταν τρόπους για να σκοτώσει το γιο του. Μετά την αναχώρησή του από το πάρκο, η αστυνομία είπε πως «οδήγησε για λίγη ώρα μέχρι να βρει ένα μέρος για να ρίξει το αυτοκίνητό του και τελικά έριξε το όχημά του πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο γύρω στις 11 το πρωί. Την ώρα που προσπαθούσαν να τον απεγκλωβίσουν οι πυροσβέστες, προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας το λαιμό του με ένα κομμάτι γυαλιού, αναφέρει η εφημερίδα Denver Post.
Ο Βάιτσελ παραδέχθηκε πως είχε κάνει χρήση κοκαΐνης την ημέρα της συντριβής. Είχε σκοπίμως αμελήσει να βάλει την ζώνη ασφαλείας στο παιδί, λέγοντας αργότερα στους αστυνομικούς πως ήθελε να σκοτώσει το γιο του γιατί «το να είναι κανείς πατέρας είναι πολύ μεγάλη ευθύνη και δεν νομίζω πως είμαι αρκετά ώριμος για να μεγαλώσω ένα παιδί».
Ο Βάιτσελ και η μητέρα του Ησαΐα, Νάνσι Λόπεζ, ζουν χωριστά και το παιδί περνά τα Σαββατοκύριακα με τον πατέρα του.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου