Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! 80χρονο «τζόβενο» καλλιεργούσε χασισοφυτεία στον Έβρο με 24 δενδρύλλια! – Ξεπέρασαν το φράκτη και «καρφώθηκε»!



Police-Voice blog ➤
Η ηλικία του δεν αποτελούσε εμπόδιο για έναν… παππού που καλλιεργούσε συστηματικά χασισόδεντρα στην αυλή του σπιτιού του σε μια κοινότητα του Έβρου! Μάλιστα, έκρυβε την όχι και μικρή φυτεία του καλύπτοντας την περίφραξη της αυλής με πλαστικό πλαστικό πλέγμα για να μην διακρίνεται απ’ έξω!
Ωστόσο, τα περισσότερα από τα 24 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε είχαν ξεπεράσει τον… φράκτη του σπιτιού φτάνοντας σε ύψος περίπου τριών μέτρων, με αποτέλεσμα να φαίνονται καθαρά! Κάποιοι ειδοποίησαν τη Δίωξη Ναρκωτικών Ορεστιάδας και οι αστυνομικοί δεν άργησαν να χτυπήσουν την πόρτα του 80χρονου χασισοκαλλιεργητή.
Στο εσωτερικό του σπιτιού του, ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος ξετρύπωσε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 36,1 γραμμαρίων και αρκετούς σπόρους έτοιμους για φύτεμα, που κατασχέθηκαν. Ο 80χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας και του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου