Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ...AIMATOKYΛΙΣΜΑ ΠΑΘΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ στο ΚΟΡΩΠΙ! Ο πρώην σύζυγος του θύματος πυροβόλησε τους γονείς της φόνισσας-συντρόφου του! Τρελή καταδίωξη στα Μεσόγεια! Συνελήφθη στα Καλύβια! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)



Police-Voice blog ➤
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Μετά από μία τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας, ο 45χρονος άντρας που απειλούσε να αιματοκυλήσει το Κορωπί συνελήφθη από άντρες της Άμεσης Δράσης στην ίδια περιοχή και μάλιστα μέσα στο αυτοκίνητό του, στην προσπάθειά του να διαφύγει.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένοπλος του Κορωπίου εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς της 26χρονης φόνισσας έχουν μεταφερθεί τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. Η αστυνομία κατάφερε πριν από λίγα λεπτά να εντοπίσει και να συλλάβει το δράστη.
foniko koropi
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 
Ο 41χρονος άνδρας πυροβόλησε τα πεθερικά του και έχει διαφύγει της σύλληψης. Καταδίωξη στα Μεσόγεια!
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του mesogianews, ο πρώην άντρας του θύματος πυροβόλησε τον πατέρα της 26χρονης συντρόφου του και περιφέρεται στην περιοχή με το αυτοκίνητό του και την κυνηγετική καραμπίνα στο κάθισμα του συνοδηγού, απειλώντας πως θα αυτοκτονήσει.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΩΡΑ – Εντόπισαν τον ΕΝΟΠΛΟ του Κορωπίου στα Καλύβια. Είναι οπλισμένος!
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ:
Σήμερα λίγο πριν τις 5:00 το απόγευμα, βρέθηκε έξω από το σπίτι του πατέρα της 26χρονης δράστης του χθεσινοβραδινού εγκλήματος και άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα.
Οι πρώτες επιβεβαιωμένες πληροφορίες λένε ότι ο 41χρονος άντρας που χθες τη νύχτα η σύντροφός του σκότωσε με πέντε μαχαιριές την πρώην σύζυγό του, βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ και απειλεί με μία καραμπίνα να σκοτώσει κόσμο, αν δεν δει τα παιδιά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της 26χρονης όσο και η σύντροφος του πατέρα τραυματίστηκαν στα πόδια και στην πλάτη. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο που μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο.
koropi spiti
Αυτή τη στιγμή αστυνομικές δυνάμεις καταδιώκουν ένα φορτηγάκι στο οποίο επιβαίνουν ένοπλοι.
Επίσης ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μεταβαίνουν στο σπίτι του 41χρονου άνδρα.
Δεν έχει εξακριβωθεί εάν υπάρχει κατάσταση ομηρίας.
Άλλες πληροφορίες λένε ότι ο πρώην σύζυγος που είδε τη γυναίκα του να κατασφάζεται από τη νυν σύζυγο, έχει πυροβολήσει το πεθερό του και έχει διαφύγει.
Τα ηχητικά βίντεο που ακολουθούν σοκάρουν, ο 41χρονος άντρας ακούγεται σε κατάσταση αμόκ:
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου