Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΣΟΚ! Και τέταρτος νεκρός στην Αίγινα; Σε ετοιμότητα τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία για την περίθαλψη των τραυματιών..Συγκλονιστικη νέα μαρτυρία



Police-Voice blog ➤
oi-protes-fotografies-apo-ti-nautiki-tragodia-stin-aigina-1
Σε βάθος είκοσι μέτρων εντοπίστηκε σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες νεκρό ένα ακόμη άτομο, στην περιοχή όπου συνέβη το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα.
Βατραχάνθρωποι του Λιμενικού προσπαθούν να ανασύρουν τη σορό του άτυχου άνδρα, ενώ παράλληλα οι έρευνες συνεχίζονται.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο ταχύπλοο σκάφος που εμβόλισε το τουριστικό σκάφος (λάντζα) με τους παραθεριστές, επέβαιναν τρία άτομα, τα οποία έχουν οδηγηθεί στο Λιμεναρχείο Αίγινας, αλλά δεν έχει διευκρινισθεί ακόμη ποιος ήταν ο κυβερνήτης. Στο σκάφος δεν επέβαινε ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος και αναζητείται για να συλληφθεί.
Επίσης, ένας εκ των τραυματιών μεταφέρεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, ενώ πλήρωμα του ΕΚΑΒ από την Αθήνα μεταβαίνει στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας.

Σε ετοιμότητα τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία για την περίθαλψη των τραυματιών της Αίγινας

υπεθα
Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου τέθηκαν σε ετοιμότητα τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία για την περίθαλψη των τραυματιών από το ναυτικό δυστύχημα στην Αίγινα.
Στις έρευνες συμμετέχει επίσης ελικόπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συγκλονιστικη νέα μαρτυρία από αυτόπτη μάρτυρα για τη τραγωδία της Αίγινας: «Άλλοι κολυμπούσαν και άλλοι είχαν πνιγεί»

Συγκλονίζει η περιγραφή ενός αυτόπτη μάρτυρα για όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Αίγινα με τη σύγκρουση σκαφών ανοιχτά της Πέρδικας από την οποία έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι ενω άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν.
«Εμείς περιμέναμε να πάμε στη Μονή. Ξαφνικά είδαμε το καΐκι να έχει διαλυθεί. Τρέξαμε κατευθείαν να βγάλουμε
τους ανθρώπους. Η εικόνα ήταν τραγική. Άλλοι ήταν μέσα στη θάλασσα, άλλοι κολυμπούσαν και άλλοι είχαν πνιγεί» δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Δημήτρης Λώλης.
«Αυτούς που είδα εγώ μέσα στο νερό ήταν τουλάχιστον εννέα άνθρωποι μέσα στη θάλασσα» συνέχισε.
«Τους πετάξαμε σωσίβια στη θάλασσσα. Όσοι είχαν τις αισθήσεις του προσπαθούσαν να κολυμπήσουν. Όσοι δεν είχαν τις αισθήσεις τους, τους ανεβάσαμε στο σκάφος και τους κάναμε μαλάξεις» περιγράφει τα πρώτα λεπτά μετά τη σύγκρουση των δυο σκαφών.
Όσο για το πώς συνέβη η σύγκρουση ο κ. Λώλης το μοναδικό που είπε ήταν ότι «εμείς ταχυπλοο δεν είδαμε, δεν ξέρουμε που είναι μπορεί στον πάτο της θάλασσας».
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από το Λιμενικό, φαίνεται ότι το ταχύπλοο που είναι 8 μέτρων με ισχυρές μηχανές και καμπίνα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα έπεσε με δύναμη πάνω στη λάντζα, την έκοψε στη μέση και την ανέτρεψε. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας.
Στο Λιμεναρχείο Αίγινας κρατείται ο οδηγός του ταχύπλοου που εμβόλισε τη λάντζα με τους παραθεριστές, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις επιβάτες και να τραυματιστούν άλλοι τέσσερις. Νεκροί είναι ο χειριστής της λάντζας, ένα παιδάκι 9 ετών και ένας άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά, και εξετάζεται αν είναι ο πατέρας του παιδιού.
Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για τις πρώτες βοήθειες και με ελικόπτερο θα διακομιστούν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Στο Κέντρο Υγείας έχουν μεταφερθεί και οι υπόλοιποι επιβάτες της λάντζας, οι οποίοι έχουν μικροτραυματισμούς, αλλά κυρίως έχουν υποστεί ισχυρό σοκ.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Το κατηγορώ του γιού του νεκρού χειριστή: «Φάγανε τον πατέρα μου οι φραγκάτοι με τα σκάφη»

νεκρος
Σπαραγμός στο νησί της Αίγινας. Ο γιος του νεκρού χειριστή του τουριστικού σκάφους συγκλονίζει με τα λόγια του. Μην μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί, το νέο παιδί κλαίει και μονολογεί: Τον πατέρα μου τον φάγανε οι φραγκάτοι με τα σκάφη.
Από την πλευρά του ο χειριστής του ταχυπλόου που σκόρπισε τον θάνατο δηλώνει: «Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί, δεν είδα τίποτα, δεν κατάλαβα τίποτα».
Ο άντρας έχει συλληφθεί και κρατείται στο Λιμεναρχείο Αίγινας.
Το δυστύχημα συνέβη στο στενό ανάμεσα στην Πέρδικα και τη Μονή, όταν η λάντζα, περίπου 7 μέτρων, η οποία μετέφερε περίπου 25 τουρίστες στο νησάκι της Μονής χτυπήθηκε από το ταχύπλοο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο χειριστής της λάντζας κόρναρε και έκανε ελιγμούς προκειμένου για να αποφύγει το ταχύπλοο αλλά δεν έφτανε ο χρόνος. Το ταχύπλοο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έκοψε στη μέση τη λάντζα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρία άτομα: ο καπετάνιος της, ένα παιδάκι 2 και ένας ακόμη άνδρας.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου