Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τι ΓΡΑΦΕΤΕ στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: Κινδυνεύετε να βρεθείτε στη φυλακή αν…



Police-Voice blog ➤
Τέλος στα ρατσιστικά, ομοφοβικά και προσβλητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βάζει η ευρωπαϊκή νομοθεσία με την οποία εναρμονίστηκε η ελληνική.
Με βάση το ονομαζόμενο πρωτόκολο του Στρασβούργου που κυρώθηκε απο την ελληνική βουλή την περασμένη Πέμπτη, οι χρήστες θα πρέπει να είναι ιδαίτερα προσεκτικοί με τα σχόλια που κάνουν στο διαδίκτυο αφού, αν παραβούν τη νομοθεσία, κινδυνεύουν ακόμα και με φυλάκιση!
Όπως τονίζει ο πρόεδρος των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, Νίκος Βασιλάκος, υπάρχουν άτομαπου βρίζουν και αυτό απαγορεύεται: «Έχουμε περιστατικά που άνθρωποι λοιδορήθηκαν, έχασαν τη δουλειά τους»…
Ο περιορισμός, όπως επισημαίνει ο κ. Βασιλάκος, «μας αφορά όλους. Γίνεται παράνομη η άρνηση του ολοκαυτώματος, γίνεται παράνομο το ομοφοβικό σχόλιο, γίνεται παράνομο το ρατσιστικό σχόλιο».
Πηγή ➤

28 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Έτσι μπράβο. Φίμωση της οποιασδήποτε κριτικής-φίμωσης της δημοκρατίας. Δεν έχουμε πλέον δημοκρατία έχουμε τρομοκρατία των ολίγων εναντίων των πολλών. Τρομοκρατία των εθνών. Εύγε και εις ανώτερα.

      Διαγραφή
  2. δηλαδη θα πιανετε και τους συναδελφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α καλααα τους θιξαμε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μονο οι προσφυγες εχουν δικαιωμα να μας βριζουν ...εμεις συναδελφοι οχι απαγορευεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα υβριστικά σχολια συμφωνώ ...Για τις γνωμες και τις ιδεες μου θυμίζει μεσαίωνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. SIMFONO APOLITA OI MOUSOULMANOI MAS EXOUN KREMISI TIS EKKLISIES MA K DEN KANOUME TPT...EISASTE K ESEIS RATSISTES STOUS ELLINES I MALON PRODOTES...TOU ETHNOUS MAS...

      Διαγραφή
    2. Παγκόσμιο φασιστικό κουμουνισμό έχουμε. Δεν υπάρχει δημοκρατία.

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ...ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ?????

      Διαγραφή
  7. σωστα!!! οταν μπαινουν οι μεταναστες και με υφακι και στυλ απαιτουν να μαθουμε εμεις τη γλωσσα τους και οχι αυτοι που αυτοι ηρθαν με το ετσι θελω στην Ελλαδα, εμεις θα πρεπει να τα τρωμε και να μην σχολιαζουμε καν γιατι απειλουμαστε με ποινη φυλακισης...κι ερχονται αυτοι, ρημαζουν τα παντα, βιαζουν, σφαζουν κι εμεις απειλουμαστε με φυλακιση...αυτοι χαμπαρακι...χαϊδεψτε τους κι αλλο "κυριοι" της Βουλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ αλεπου του ολυμπου ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΡΙΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ??????ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπαρχει ο καλος ΘΕΟΣ και ο κακος θεος που τον λενε αλλαχ αν βριζω τον αλλαχ εχω προβλημα αλλα εαν βριζουν τον καλο δικο μου ΘΕΟ δεν εχουν προβλημα?
    ΕΓΩ δεν ειμαι ανωνυμος εδω και θα συνεχισω να βριζω τους κακους εαν αυτο θελει την τιμωρια μου καλος τοτε να γινω παραδειγμα ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ που τους εβγαλε για να δουμε επιτελους με ποιους εισαστε... με τους καλους ή τους κακους....

    Ζουμε δημοκρατικα σε εποχες ηλιθιων αφου των περισσοτερων γινετε το θελημα το νου σας. Φασισμος και Ρατσισμος στα φορτε του που μας τα φορτωνουν αυτα σαν καραμελες που εχουν γινει, ο κοσμος κατα ενα 80% δυστυχως εχει γινει κακος, οι καλοι παραπολυ λιγοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζούλη, ο ίδιος θεός είναι και για τους δυο σας. Όταν βρίζεις τον Αλλάχ, βρίζεις και τον Γιαχβέ, Ιεχωβά, Θεό, ή όπως θέλεις πες το. Στον ίδιο θεό πιστεύετε και οι δύο, απλά με άλλο όνομα, και όπως οι χριστιανοί προσθέσαν την Καινή Διαθήκη στην Εβραϊκή θρησκεία και πήραν το θεό τους από εκεί και τον βελτιωσαν, έτσι έκανε και ο παιδεραστής Μοχάμεντ γράφοντας το Κοράνι. Οπότε αν βρίζεις το θεό τους, βρίζεις και τον δικό σου.

      Μάθε παιδί μου γράμματα.

      Διαγραφή
  10. ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ. ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ....ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΖΥΓΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΟΥΤΟ. ΝΑΙ ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΑΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΚΑΙ ΕΝΑΜΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ. ΝΑ ΖΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καθημερινα ακουω αλβανους που μας βριζουν σε πηγαδακια που κανουν διοτι δεν αφομιονονται αλλα μαζευονται πηγαδακια σε δυο σημεια της πολης σαν ξενο σωμα και θα παραμεινουν για παντα ορκισμενοι εχθροι ειδικα στο χερι που τους ταιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΤΣΗ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. για αυτους που χειραγωγουν το μυαλο του ανθρωπου οπως θρησκειες και πολιτικοι...τιποτα,, ειναι καθολα νομιμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ . ΕΝΑ Κ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ . ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ = ΜΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ - 2 - ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - 3 - . . . ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΕΙ Η ΣΤΑΜΝΑ ΣΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ . . .ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ομοφοβικό σχόλιο, και το ρατσιστικό σχόλιο κατά τα δικά τους κριτήρια ποιο ακριβός είναι για να ξέρουμε
    διότι κατά τα δικά τους κριτήρια υπάρχει η ελεύθερη έκφραση
    δηλαδή αν εγώ πω λαθρομετανάστης και όχι μετανάστης που στην ισχύουσα διεθνή νομοθεσία είναι λαθρομετανάστης
    και με πουν ρατσιστή η’’ ομοφοβικο που τα θεωρώ υβριστικά θα μπορώ να τους κάνω μήνυση ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΦΤΥΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και εγώ ερωτώ ως νόμιμος πολίτης.Γιατί δεν βάζουν φυλακή την ομάδα Ο.Ε.Α παρακαλώ και την αφήνουν έξω;Απλά γιατί είναι δικά τους πρακτοράκια και δεν τους αγγίζει ο νόμος.Χιλιάδες αυτεπάγγελτα αδικήματα και κακουργήματα κατά των Ελλήνων πολιτών και εθελοτυφλούν όλοι τους από τις αρχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή