Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Απαγορεύτηκαν τα ισλαμικά «μπουρκίνι» τερμα τα ΖΟΜΠΙ στις παραλίες στις Κάννες και με το νομο !



Police-Voice blog ➤
Στη Μασσαλία και στις Κάννες οι δημοτικές αρχές άρχισαν να αντιδρούν έντονα στην παρουσία ισλαμικών εθίμων! Η Μασσαλία απαγόρευσε εκδήλωση μουσουλμάνων γυναικών με μπουρκίνι  σε υδάτινο πάρκο οι  Κάννες απαγόρευσαν μπούρκες και  μπουρκινι στις πλαζ.
Ο δήμος των Καννών επιτρέπει πλέον στις παραλίες του μόνο αμφίεση που σέβεται τις αρχές της κοσμικής κοινωνίας (κοσμικής με την έννοια της εγκόσμιας σε αντιδιαστολή προς της θεοκρατικής,  και όχι της κοσμικότητας).
burkini-e1406209614891
Επίσης εκτός από τη μπούρκα  απαγορεύουν και μια παραλλαγή της, τα μπουρκινι, δηλαδή τα μαγιό που αφήνουν ακάλυπτο μόνο το πρόσωπο της γυναίκας.
Η ανακοίνωση του δήμου αναφέρει:
«Απαγορεύεται η πρόσβαση στις παραλίες σε όποιον δεν φέρει ένδυση παραλίας που σέβεται τα χρηστά ήθη και τις αρχές της κοσμικής κοινωνίας. Η ένδυση παραλίας που σηματοδοτεί επιδεικτικά τη συμμετοχή σε μία θρησκευτική κοινότητα, την ώρα που η Γαλλία και οι χώροι λατρείας είναι στόχος τρομοκρατικών επιθέσεων, μπορεί να διαταράξει τη δημόσια τάξη».
Οι Κάννες έχουν ακόμη νωπή τη φριχτή επίθεση στα μέσα Ιουλίου με τους 84 νεκρούς.  Λόγω του σοκ που υπέστησαν, απαγόρευσαν λίγες μέρες μετά την επίθεση και τις  μεγάλες τσάντες ή τα σακιδια στις  παραλίας -ως εν δυνάμει  μέσα μεταφοράς εκρηκτικών.
Ο γενικός διευθυντής των δημοτικών υπηρεσιών διευκρίνισε ότι δεν απαγορεύεται κανένα θρησκευτικό σύμβολο, αλλά μόνο «η επιδεικτική ενδυμασία, η οποία κάνει αναφορά σε τρομοκρατικά κινήματα με τα οποία βρισκόμαστε σε πόλεμο».
Ο δήμαρχος της Νίκαιας, Νταβίντ Λισνάρ  μιλώντας στην  εφημερίδα Nice Matin (Πρωϊνή Νίκαια) είπε:
«Δεν απαγορεύουμε ούτε τη μαντίλα, ούτε το [εβραϊκό] κιπά, ούτε τον σταυρό, απαγορεύουμε απλώς μία στολή που είναι σύμβολο του ισλαμικού εξτρεμισμού»
Η Μασσαλια πρόσφατα κατέληξε, εν μέσω έντονων αντεγκλήσεων, στην απόφαση να ματαιώσει σε υδάτινο πάρκο ιδιωτική εκδήλωση για μουσουλμάνες που φορούσαν μπουρκίνι.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου