Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΕΝΩΠΙΟΝ ΦΡΙΧΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ! ΝΕΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΣΦΑΓΗ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΜΑΧΩΝ. ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)



Police-Voice blog ➤
Μια νέα γενοκτονία συντελεί η Τουρκία, αυτή τη φορά στη Συρία. Βομβαρδίζει ανηλεώς πόλεις και χωριά στη σύνορα σκοτώνοντας αμάχους και μικρά παιδιά, κυρίως κουρδικής καταγωγής.
Κατά την παρατεινόμενη εισβολή του και κατοχή συριακών εδαφών, ο τουρκικός Στρατός πραγματοποίησε ακόμη μία απροκάλυπτη σφαγή του ντόπιου άμαχου πληθυσμού, στοχοποιώντας ιδίως τους Κούρδους της περιοχής.
Σε μία από τις επιθέσεις του τουρκικού πυροβολικού, κατά του χωριού Dendeniyê σκοτώθηκαν 5 άμαχοι εκ των οποίων 3 παιδιά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που ανέφερε δημοσιογράφος του κουρδικού ΑΝΗΑ.
Το βίντεο που ακολουθεί είναι συγκλονιστικό και αποτυπώνει τις σκληρές εικόνες της βιαιότητας των Τούρκων στην προσπάθεια τους να κερδίσουν εδάφη σε μία χώρα που την έχει διαλύσει ο εμφύλιος και η δράση του ISIS, τον οποίο εξόπλισε και στηρίζει η Άγκυρα.
Τα τουρκικά στρατεύματα επεκτείνονται στα Συριακά εδάφη.


MINBIC-GUNDE-DENDENI-ARTESA-TIRK-KOMKUJI-1-620x364 MINBIC-GUNDE-DENDENI-ARTESA-TIRK-KOMKUJI-4-300x225
dimpenews.com


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου