Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

BOMBA!! Η απάτη της ΔΕΗ με την ρύθμιση των 36 δόσεων και το μπαράζ διακοπών ρεύματος μέσα στον Αύγουστο



Police-Voice blog ➤
Εντύπωση προκαλεί η
νέα ανακοίνωση της ΔΕΗ που εξέδωσε στις 12/8 και αναφέρει πως σε πελάτες με διακοπή της ηλεκτροδότησης θα απαιτείται το 30% προκαταβολή και 8 δόσεις .
Την ίδια στιγμή στο επίσημο site της ΔΕΗ και στο νέο προγράμμα διακανονισμών αναφέρει :
Για το διάστημα μετά την 01.10.2016: Οι πελάτες θα μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους ως εξής:
– προκαταβολή 5% της συνολικής οφειλής
– ποσό δόσης κατ’ ελάχιστο το 30% του μέσου μηνιαίου λογαριασμού τους σε ετήσια βάση και ελάχιστο αριθμό μηνιαίων δόσεων τις 18 και μέγιστο τις 36 δόσεις
• Για περιπτώσεις πελατών με αντισυμβατική συμπεριφορά (π.χ. παραβίαση μετρητή) ισχύουν τα παρακάτω :
– προκαταβολή 15% της συνολικής οφειλής – 18 μηνιαίες δόσεις Δηλαδή η ΔΕΗ αυστηρόποιει τους όρους στο διάστημα που ισχύει η ευνοϊκή ρύθμιση για όλους(;) και οδηγεί σε απόγνωση χιλιάδες νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαιρώντας την πλειονότητα των οφειλετών ενάντια στο πνεύμα της ρύθμισης που τόσο πολυέξοδα διαφημίζει καθημερινά
Και μάλιστα η διοίκησης της ΔΕΗ ήταν για πρώτη φόρα να διατάξει διακοπές ρευμάτων μέσα στον Αύγουστο για να αποκλείσει και άλλους! Ποτέ στο παρελθόν μήνα Αύγουστο δεν ελάμβαναν χώρα διακοπές ρεύματος!
Από την άλλη ομερτά επικρατεί από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης για τη μεγάλη πρόκληση στην κοινωνία, αφού τα κονδύλια που σπαταλά η ΔΕΗ σε αυτά τα ΜΜΕ, για μια διαφήμηση που δεν έχει αντίκρυσμα, είναι τεράστια.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου