Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

TA ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ! ! Το σκληρό και απάνθρωπο πρόσωπο της ΔΕΗ! Άνεργη, με καρκίνο μένει χωρίς ρεύμα…



Police-Voice blog ➤
Δυσκολεύεσαι να βρεις λέξεις για να σχολιάσεις το πόσο αδίστακτη, πόσο κτηνώδης, δολοφονική στην κυριολεξία είναι η κυβερνητική πολιτική που εφαρμόζει το πολιτικό προσωπικό του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, θλίβει όποιον διαβάζει την καταγγελία, που αφορά την αγωνιώδη έκκληση μιας νέας κοπέλας, άνεργης, με καθολικό λέμφωμα, που γυρίζοντας από την χημειοθεραπεία που έκανε στο Νοσοκομείο βρήκε το ρεύμα της κομμένο.
Αν και οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ είχαν ενημερωθεί για το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας της άνεργης κοπελιάς, προχώρησαν στην διακοπή ρεύματος φτάνοντας την νεαρή άρρωστη και άνεργη γυναίκα στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.
Σημειωτέον, όπως αναφέρει η ίδια η κοπέλα, οι γιατροί για να αντιμετωπίσουν το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει της έβαλαν «ένα μηχάνημα στην κεντρική αρτηρία κάτω απ’ τον λαιμό, το οποίο είναι εσωτερικό». Εύλογα η ίδια στην αγωνιώδη έκκλησή της τονίζει ότι ζώντας στο σκοτάδι είναι πιθανόν να πέσει κάτω να χτυπήσει το μηχάνημα κάτι που θα αποβεί μοιραίο για την ζωή της.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου