Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΤΡΟΠΗ δεδομένων για τις τηλεοπτικές άδειες! Η Εισαγγελία απάντησε θετικά στο αίτημα του ALPHA για το τι έγινε κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας



Police-Voice blog ➤
Θετικά απάντησε η Εισαγγελία στο αίτημα του τηλεοπτικού σταθμού Άλφα να πάρει στα χέρια του και να μελετήσει το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας για τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.
«Να χορηγηθούν τα αιτηθέντα από τη ΓΓΕΕ λόγω συντρέχοντος εννόμου συμφέροντος αναιρουμένων των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων», αναφέρει στην παραγγελία της η εισαγγελέας Ροζαλία Λάλλη ανοίγοντας το δρόμο για να μην καταστραφεί το επίμαχο υλικό και παράλληλα να εξεταστεί από τους  υπεύθυνους του τηλεοπτικού σταθμού που δεν κατάφερε να «κερδίσει» τηλεοπτική άδεια.
Ο Άλφα ζήτησε το υλικό με αίτηση του τόσο από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης όσο και από την  Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Σύμφωνα με το έγγραφο ο σταθμός ζητεί να μελετήσει το υλικό ώστε να θεμελιώσει «την αντισυμβατική συμπεριφορά της εταιρίας του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη», την οποία ήδη έχει καταγγείλει στα αρμόδια όργανα ζητώντας να αποβληθεί από τον διαγωνισμό ως πρώτη επιλαχούσα και να ακυρωθεί συνολικά, εξ αυτού του λόγου, ολόκληρη η δημοπρασία .
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου