Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΟΒΑΡΟ τροχαίο! ΡΟΜΑ συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και ΠΑΡΕΣΥΡΕ μηχανή! Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής! – Εγκατέλειψε το θύμα του ΑΙΜΟΦΥΡΤΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)



Police-Voice blog ➤
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Το θύμα (περίπου 35 με 40 ετών) δίνει μάχη για τη ζωή του νοσηλευόμενος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 
Τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (περίπου στις 0.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης) στη λεωφόρο Φυλής στα Άνω Λιόσια, στο ύψος της «Χρωμοδομής».
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας (ο οποίος φέρεται να είναι κάτοικος Άνω Λιοσίων) είναι σοβαρά τραυματίας, με τους αυτόπτες μάρτυρες να υποστηρίζουν ότι κατά το διάστημα της καθυστέρησης του ασθενοφόρου σταμάτησε να αναπνέει.
Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για «τρελή» πορεία αυτοκινήτου στο ρεύμα της καθόδου, το οποίο αρχικά συγκρούστηκε με άλλο όχημα και στη συνέχεια παρέσυρε τον άτυχο άνδρα, ο οποίος περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο πάνω στη μηχανή του, φορώντας μάλιστα το κράνος του.
Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι ο οδηγός του Ι.Χ. που προκάλεσε την καταστροφή, εγκατέλειψε το όχημα και εξαφανίστηκε, χωρίς να βοηθήσει τον αιμόφυρτο οδηγό της μηχανής.
Ανεπιβεβαίωτες -προς το παρόν- πληροφορίες, αναφέρουν πως στο Ι.Χ. που προκάλεσε το ατύχημα επέβαιναν νεαροί τσιγγάνοι.
Δείτε το βίντεο που τραβήχτηκε λίγο μετά το συμβάν:


Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. και ειναι αληθεια οτι το περιπολικο και το ασθενοφορο εκαναν πανω απο μιση ωρα να πανε ??????? 2 χλμ μακρια ειναι το αστυνομικο τμημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή