Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ζώη… ΤΡΑΓΙΚΟΣ θάνατος! ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι καταθέσεις στη δίκη για τη δολοφονία της μικρής Άννυς!



Police-Voice blog ➤
Οι σοκαριστικές καταθέσεις των μαρτύρων κατά τη διάρκεια της δίκης για την αποτρόπαια δολοφονία της μικρής Άννυ καταγράφουν τις συνθήκες κατω από τις οποίες ζούσε το 4χρονο παιδί που βρήκε φρικτό θάνατο το Πάσχα του 2015.
Φίλος των κατηγορουμένων παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου πως έκαναν χρήση ηρωίνης μπροστά στο παιδί ενώ η γιαγιά της ισχυρίστηκε πως ο κατηγορούμενος γιος της αγαπούσε το παιδί συμπληρώνοντας: «Δεν το πιστεύω αυτό ακόμα. Πιστεύω ότι θα μου πει ο Σάββας ότι δεν είναι αλήθεια… Όταν κατάλαβα ότι κάνει ναρκωτικά ήταν μεγάλος. Ήταν πια με τη γυναίκα του. Τότε κατάλαβα ότι κάνει ναρκωτικά. Δεν ξέρω τι χρήση έκανε. Έφυγε από τα 20 από το σπίτι».
Η μητέρα του Σάββα είπε πως δεν έβλεπε τακτικά τον γιο της και την οικογένεια του . «Πήγαινα στο σπίτι τους μια φορά στους τρεις μήνες. Κρατούσα το παιδί. Πήγα κι έμεινα μια εβδομάδα στο σπίτι τους μαζί με τη γυναίκα του για να τη βοηθήσω. Άλλη μια φορά το κράτησα επειδή η μάνα του είχε πάει στη Γερμανία»(…) «Ο Σάββας έλεγε ότι δούλευε σε καφετέρια η Δημητρίνα, αλλά εγώ έμαθα ότι δούλευε σε στούντιο. Η ίδια μου το είπε. Όταν τον είδα στην αστυνομία ήταν σαν χαμένος, έτρεμε. Από τα ναρκωτικά ήταν…Συνεχίζοντας την κατάθεσή της στο δικαστήριο, η γιαγιά της Άννυ ανέφερε ότι η ίδια είχε πει «πράγματα για το παιδί», ότι δηλαδή «μπορεί να μην είναι δικό του» και για αυτό το λόγο είχε μαλώσει με τον γιο της. «Έδωσα σαν γονιός συμβουλή ότι δεν ήταν έτοιμοι για παιδί. Δεν είχαν χρήματα, ούτε εγώ. Μετά ο γιος μου ήθελε να αναγνωρίσει το παιδί αλλά δεν ήθελε η Δημητρίνα γιατί έπαιρνε κάποιο επίδομα….».
Πρόεδρος: Είχε κάποια αμφιβολία ο γιος σας ότι η Άννυ δεν ήταν δικό του παιδί;
Μάρτυρας: Όχι
Πρόεδρος: Εσείς θέλατε το παιδί;
Μάρτυρας: Εγώ απλά σαν γονέας τους έδωσα μια συμβουλή επειδή είχαν μπλέξει με ναρκωτικά, τους έλεγα ότι ίσως δεν είναι έτοιμοι ακόμη…
Πρόεδρος: Οι σχέσεις του γιου σας με την Άννυ ποιες ήταν;
Μάρτυρας: Ήταν το καμάρι του, είχαν πολύ καλές σχέσεις, την αγαπούσε.
Πρόεδρος: Είχε πέσει στην αντίληψη σας ότι βιαιοπραγούσε στην Άννυ;
Μάρτυρας: Όχι, ούτε ο Σάββας ούτε η Δημητρίνα. Παίζανε μαζί στο κομπιούτερ. Ο Σάββας ήταν και πιο αυστηρός με το φαγητό της, δεν ήθελε να τρώει απ’ έξω.
Πρόεδρος: Είχατε ακούσει ποτέ την εγγονή σας να εκφράζει φόβο όταν ζούσε με τους γονείς της;
Μάρτυρας: Όχι, ήταν πολύ χαρούμενη.
Πρόεδρος: Ξέρετε αν ο γιος σας ή η κατηγορούμενη είχαν κάποια σχέση με κάποιον Γερμανό;
Μάρτυρας: Ο γιος μου, μου είχε πει ότι το 2014 είχαν πάει στη Γερμανία να δουλέψουν και οι δυο.
Πρόεδρος: Και τι σχέση υπήρχε με αυτόν τον Γερμανό;
Μάρτυρας: Δεν το ξέρω. Ο Σάββας δούλευε σε ένα στάβλο με άλογα, αγαπάει πολύ τα ζώα, είχε δώσει 800 ευρώ για να σώσει τη γάτα του, για αυτό δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανε αυτό.
Σοκ προκάλεσε η κατάθεση μάρτυρα, ο οποίος γνώρισε τους δυο κατηγορουμένους τον Σάββα και τον Νίκι, τον Απρίλιο του 2015, στο Πεδίον του Άρεως, όπου είχαν βρεθεί όλοι μαζί για κάνουν, όπως είπε, χρήση ηρωίνης.
«Γνώρισα τον Νικολάι μαζί με τον Σάββα στο Πεδίον του Άρεως όπου είχαν πάει για να κάνουν χρήση ηρωίνης, είχα πάει και εγώ για να κάνω χρήση. Τους βοήθησα, αυτό έγινε τον Απρίλιο του 20015. Κάναμε παρέα με έχει καλέσει ο Νικολάι στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα. Μετά ξανακάναμε χρήση και άλλες φορές. Ο Νικολάι έμεινε μόνιμα στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα, ήταν καλό παιδί»(…)
Πρόεδρος: Η εικόνα που έχετε για τον πατέρα της Άννυ ποια ήταν;
Μάρτυρας: Ότι ήταν χρήστης, έπινε καθημερινά.
Πρόεδρος: Όταν πήγατε στην Μ. Βόδα κάνατε χρήση ηρωίνης;
Μάρτυρας: Ναι
Πρόεδρος: Ήταν και η Άννυ εκεί;
Μάρτυρας: Ναι, το έβλεπε
Πρόεδρος: Θα μπορούσε να έχει πρόσβαση το παιδί στα ναρκωτικά;
Μάρτυρας: Ναι, θα μπορούσε, τα ναρκωτικά ήταν απλωμένα στο τραπέζι.
Πρόεδρος: Τι έγινε με τη Άννυ;
Μάρτυρας: Κάποιο μάλωμα είδα εγώ με τον πατέρα της. Εκείνος φώναξε γιατί το παιδάκι ήθελε να πάει στη γιαγιά του.
Πρόεδρος: Σας είχε πει κάτι ο Νικολάι για τη συμπεριφορά του Σάββα απέναντι στην Άννυ;
Μάρτυρας: Ναι μου είχε πει ότι την έκανε μπάνιο με κρύο νερό και ότι την χτυπούσε.
Πρόεδρος: Σας είχε αναφέρει κάποια άλλα περιστατικά;
Μάρτυρας: Δεν θυμάμαι κάτι άλλο
Η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας της Μιχαήλ Βόδα είπε στο δικαστήριο πως ο Σάββας αρχικά έμενε στο υπόγειο διαμέρισμα – σφαγείο μόνος και μίλησε για ένα μεγάλο καυγά που είχε γίνει μεταξύ του ζευγαριού.
«Είχα δει κάποιες φορές ότι υπήρχε κινητικότητα στο διαμέρισμα και κάποια στιγμή συνάντησα και τον Νικολάι ο οποίος μου είπε πως επισκέφθηκε το Σάββα και μου συστήθηκε ως μοντελίστ από την Τυνησία…» ανέφερε στην κατάθεση της.
Μιλώντας δε για τη Μεγάλη εβδομάδα του 2015 η μάρτυρας κατέθεσε:
«Κάποια στιγμή είδα ροζ κηλίδες αίματος από τη σκάλα του ισογείου προς το υπόγειο . Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήταν αίμα . Υπέθεσα, τότε, πως κάποιος απρόσεκτος έβγαλε σκουπίδια που έσταζαν. Ο αδελφός μου, μου ανέφερε, την εβδομάδα μετά το Πάσχα, ότι μοίραζε πολύ έντονη μυρωδιά κολώνιας στην πολυκατοικία και σκεφτήκαμε πως έσπασε ένα μπουκάλι κολώνιας. Ο αδελφός μου , μου είχε πει λίγο νωρίτερα ,πως βρωμάει κάτι σαν ψοφίμι στο υπόγειο…». «Δηλαδή πρώτα οι κηλίδες, μετά η μυρωδιά και μετά η κολώνια» σχολίασε ο πρόεδρος .
Ο Σάββας δεν έχει μυαλό για να κάνει τέτοια πράγματα …ο άλλος έχει μυαλό (σ.σ. Νικολάι )» είπε στην κατάθεση του ο πρώην σύντροφος του
Στανισλάβ Μπακαρτιέβ η Σάββα αναφερόμενος στην εξαφάνιση και τον τεμαχισμό της 4χρονης.
«Με τη Δημήτρινα γνωρίστηκε το 2010. Η Δημήτρινα έμεινε έγκυος και το κράτησε μυστικό από το Σαββα . Εκείνος το έμαθε στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ήθελε να κρατήσει το παιδί» είπε ο μάρτυρας και περιέγραψε τον Σάββα ως ήρεμο άνθρωπο που δεν είχε καυγαδίσει ποτέ με κανέναν .
Πρόεδρος: Ποια ήταν η σχέση του με την Δημητρίνα ;
Μάρτυρας : Άκουσα ότι μάλωναν για την πρέζα . Εκείνη έκανε μόνο «μαύρο» .
Πρόεδρος : Εκείνη την περίοδο ο Σάββας έκανε χρήση ναρκωτικών;
Μάρτυρας : Ναι συστηματικά , ηρωίνη. Ζούσε με χρήματα που του έδινε η Δημητρίνα που δούλευε σε στούντιο…
Ο μάρτυρας κατέθεσε πως δεν είχε συναντήσει ποτέ την Άννυ «Ήρθε μια φορά ο Σάββας κάτω από το σπίτι για να φέρει μια κρέμα αλλά του είπα να μην ανέβει το παιδί γιατί εκεί ήμασταν όλοι τραβεστί» είπε συμπληρώνοντας πως πίστευε ότι τόσο ο Σάββας όσο και η Δημητρίνα νοιάζονταν για το παιδί . Αν και ο μάρτυρας υποστήριξε πως εξαιτίας της χρήσης ο Σάββας κοιμόταν πολλές ώρες καθημερινά κατέθεσε πως δεν σκέφτηκε ποτέ ότι υπάρχει κίνδυνος για το παιδί.
Εισαγγελέας : Είχε ο Σάββας ερωτικές σχέσεις μόνο με γυναίκες;
Μάρτυρας :Με γυναίκες και άνδρες…
Εισαγγελέας : Είχε σχέση ο Σάββας με το Νικολάι
Μάρτυρας :Οχι
Εισαγγελέας: Πως το ξέρετε;
Μάρτυρας : φαίνεται …
Στη συνέχεια , ο μάρτυρας κατέθεσε πως ο Νικολάι έμενε στο,σπίτι της Μιχαήλ Βόδα ,με τον Σάββα , το Μεγάλο Σάββατο κάτι που ο ίδιος αρνείται. «Ψέμματα λέει » σχολίασε από το εδώλιο ο Νικολάι καθώς ισχυρίζεται πως είχε φύγει από τη Μιχαήλ Βόδα τη Μεγάλη Πέμπτη.
Αξίζει να σημειωθεί πως το δικαστήριο αποφάσισε να καλέσει ως μάρτυρα μια γυναίκα στο σπίτι της οποίας ,σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, έμεινε φεύγοντας από το σπίτι της Μιχαήλ Βόδα.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου