Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

«Βράζει» η Ολυμπιονίκης Αννα Κορακάκη για το γεγονός ότι δεν έχει χώρο να προπονηθεί! για τον τελικό Παγκοσμίων Κυπέλλων, που είναι σε λιγότερο από έναν μήνα στην Ιταλία»,



Police-Voice blog ➤
Η 20χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής βρέθηκε σήμερα με τον πατέρα της στο παλιό της προπονητήριο το οποίο γκρεμίστηκε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και δήλωσε απογοητευμένη.
«Είχα σοκαριστεί από τις φωτογραφίες που είχα δει από το Ρίο μέσω Ίντερνετ… Αλλά το σοκ όταν έφτασα εδώ και είδα τον χώρο ήταν ακόμα μεγαλύτερο, παρόλο που ήμουν προετοιμασμένη. Έχω, ήδη, δηλώσει ότι είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη. Περισσότερο εκνευρισμένη είμαι και απογοητευμένη. Περίμενα, έπειτα και από κάποιες συνεννοήσεις, να βρω ένα ξύλινο σπιτάκι, το οποίο είχαν πει ότι θα το τοποθετήσουν εδώ, ώστε να μπορώ να κάνω τις προπονήσεις μου για τον τελικό Παγκοσμίων Κυπέλλων, που είναι σε λιγότερο από έναν μήνα στην Ιταλία», δήλωσε η Κορακάκη στην ιστοσελίδα της Δράμας «dramini.gr», ενώ ο πατέρας της, Τάσος Κορακάκης, επεσήμανε:
«Είχαμε συμφωνήσει με τον Δήμαρχο να υπήρχε μια ξύλινη κατασκευή την οποία μας υποσχέθηκε ότι θα κάνει έως τις 30 του μηνός, ώστε να κάνουμε τις προπονήσεις μας. Δεν υπάρχει τίποτα όμως. Μέσα στον ήλιο και μέσα στον αέρα δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση. Είναι πάρα πολύ λυπηρό ότι δεν τηρήθηκε για ακόμα μία φορά η συμφωνία, όπως και πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τότε είχαμε κάνει συμφωνία να μην γκρεμιστεί η κατασκευή τώρα, αλλά μετά το Παγκόσμιο. Ελπίζω από αύριο κάτι να γίνει, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς».
sportdog.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου