Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; 13.000 παιδόφιλοι στην Βρετανία έχουν ζητήσει τη βοήθεια του κράτους !



Police-Voice blog ➤
Η παιδοφιλία εξελίσσεται σε μάστιγα στη Βρετανία, καθώς ο αριθμός των ατόμων που έλκονται από ανήλικους ολοένα και αυξάνεται, όπως και τα ποσοστά των σεξουαλικών εγκλημάτων. Χαρακτηριστικός της κατάστασης είναι ο αριθμός των παιδόφιλων που έχει ζητήσει την επίσημη βοήθεια του Κράτους, ο οποίος αγγίζει τους 13.000.
Οι βρετανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι έχουν δεχθεί πάνω πό 13.000 αιτήσεις, από παιδόφιλους που αναγνωρίζουν το πρόβλημά τους και επιθυμούν να δεχθούν τη βοήθεια των αρμοδιων, ώστε να σταματήσουν την παρακολούθηση γυμνών φωτογραφιών ανηλίκων αγοριών και κοριτσιών -κυρίως- στο διαδίκτυο.
Από τους 13.000, οι 12.000 έχουν εθιστεί σε ιστοσελίδες, ενώ άλλοι 1.615 καλούν τις «ροζ γραμμές» και ζητούν να συνομιλήσουν με ανήλικα κορίτσια και αγόρια. Το πρόβλημα με τους παιδόφιλους στη Βρετανία έχει διογκωθεί τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις επιτελών της αστυνομίας, οι οποίοι ζήτησαν από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα, καθώς στα σωφρονηστικά ιδρύματα έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο.
«Θέλουμε οι άνθρωποι να βλέπουν εικόνες στο διαδίκτυο. Αν όμως αυτές οι εικόνες αφορούν άτομα κάτω των 18, είναι παράνομο», δήλωσε ο αρμόδιος για την αντιμετώπιση σεξουαλικών εγκλημάτων στη Βρετανία.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου