Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΕΚΔΟΤΑ- Ήταν 3 αδελφές…..ΚΑΙ Η πλούσια χήρα και οι ορειβάτες!



Police-Voice blog ➤




Η πλούσια χήρα και οι ορειβάτες! – 
Πάνε δύο φίλοι ο Μήτσος και ο Κώστας στο βουνό για ορειβασία και πέφτουν σε μια χιονοθύελλα τρομερή.
Για καλή τους τύχη πετυχαίνουν εκεί κοντά σε ένα χωριό ένα σπίτι και ζητούν καταφύγιο για να περάσουν την νύχτα.
Τους προκύπτει εκεί πέρα μια ωραία χήρα και τους λέει ότι για λόγους κουτσομπολιού δεν μπορούν να μείνουν στο σπίτι, αλλά στον στάβλο που είναι άδειος και καθαρός.
Φυσικά οι τύποι δέχονται, άλλωστε είχαν και τον κατάλληλο εξοπλισμό: υπνόσακο, κάριματ, θερμικά εσώρουχα, ρούχα κλπ.
Βολεύονται λοιπόν την νύχτα και γυρίζουν μετά στην Αθήνα.

Μετά από εννιά μήνες έρχεται ένας δικηγόρος στον Κώστα σταλμένος από την χήρα του λέει κάτι και παθαίνει ζημιά! Τηλεφωνεί λοιπόν στον Μήτσο να ρωτήσει:

– Έλα ρε Μήτσο, θυμάσαι την ωραία χήρα που μας φιλοξένησε;

– Φυσικά, γιατί ρωτάς;

– Μήπως ρε το βράδυ που κοιμόμουνα πήγες στο σπίτι της και την πήδηξες;

– Μμμμμμ ναι, δεν μπορούσα να συγκρατηθώ.

– Μάλιστα, μήπως της έδωσες και το δικό μου όνομα για δικό σου;

– Ναι, ρε συγγνώμη, ελπίζω να μην σε πειράζει.

Οχι, καθόλου γιατί πέθανε και μου άφησε όλη την περιουσία της!



..
Ήταν 3 αδελφές…που παντρεύτηκαν και δεν βλεπόντουσαν τακτικά διότι οι γαμπροί ήταν από μακρινά μέρη, ο ένας από Αγγλία, ο άλλος Αμερική και ο άλλος Κρήτη. Αποφάσισαν και δώσανε το λόγο τους να κρατήσουν την επαφή και να τα λένε όλα και όταν θα μιλούν για σ*ξ να χρησιμοποιούν το όρο «τηγανητές πατάτες».
Μία μέρα βρίσκονται όλες μαζί στο Σκάιπ και λέει η μεγάλη αδελφή:
– Εδώ στην Αμερική περνάμε καλά έχουμε μια αλυσίδα 50 εστιατορίων, εγώ πάω διακοπές με τα παιδιά, ο άντρας μου δουλεύει πολύ, έχει πολύ άγχος με τις δουλειές και τρώμε μόνο μια φορά το μήνα «τηγανητές πατάτες»!
Η δεύτερη αδελφή με την σειρά της γράφει:
– Εμείς εδώ στην Αγγλία περνάμε καλά, έχουμε 5 στεγνοκαθαριστήρια, πάμε κανένα ταξίδι που και πού και τρώμε κάθε 2η εβδομάδα «τηγανητές πατάτες»!!
Με την σειρά της τώρα η τρίτη και μικρότερη λέει:
– Τι να σας πω βρε κορίτσια εδώ στην Κρήτη περνάμε καλά! Κάθε μέρα στα χωράφια και στα γίδια, διακοπές δεν πάμε, αλλά «τηγανητές πατάτες» τρώμε κάθε μέρα και ο Μανώλης κάθε Κυριακή γλύφει και το τηγάνι!!!


Ένα ζευγάρι έχει δυο δίδυμα παιδιά, από τα οποία το ένα είναι κωφάλαλο. Μετά από συνεχείς επισκέψεις στους πιο διάσημους γιατρούς, η μάνα δέχεται τη μοίρα τους.

 Ο πατέρας, όμως, πέφτει σε βαθιά μελαγχολία. Φεύγει από το σπίτι και αρχίζει να γυρνάει ρακένδυτος. Η γυναίκα του με τη βοήθεια ενός συναδέλφου του, τον βρίσκει μετά από μήνες κάτω από μια γέφυρα. – 
Ρε Κώστα, τι πράματα είναι αυτά που κάνεις; του λέει ο συνάδελφός του. –

 Τι να κάνω, ρε Τάκη; Το παιδί μου θα μείνει μουγκό και κουφό για όλη του τη ζωή. Με τι κουράγιο να ζήσω;. –

 Σώπα, ρε! Εγώ ξέρω μια τσιγγάνα, που τα γιατρεύει όλα. 

Ο Κώστας παίρνει κουράγιο, μαζεύει όλες του τις οικονομίες και πάει να βρει την τσιγγάνα

. Αυτή του λέει : – Θα ανέβεις στο βουνό, θα μαζέψεις τσάι και θα το δώσεις καυτό στο παιδί την πιο κρύα νύχτα του χειμώνα. Μετά θα το βουτήξεις 3 φορές στην παγωμένη θάλασσα. Μπορεί να πονέσει, αλλά η γλώσσα του θα πηγαίνει ροδάνι!

. Ο Κώστας κάνει ό, τι του είπε η τσιγγάνα. Το πιο κρύο βράδυ του χειμώνα βράζει το τσάι και το δίνει στο παιδί. Μετά, ενώ εκείνο ουρλιάζει από τους πόνους, το παίρνει, το βάζει στο αμάξι και το πηγαίνει στη θάλασσα. Το βουτάει μια, το βουτάει δυο, το βουτάει τρεις οπότε λέει το παιδί :

 – Μπαμπά είσαι μ@λ@κ@ς!!!

 Εκπληκτος, παίρνει το παιδί, το τυλίγει σε μια κουβέρτα, το βάζει πάλι στο αμάξι και ξεκινά για το σπίτι. Μόλις φτάνει, βλέπει τη γυναίκα του στην πόρτα να τον κοιτά με ειρωνικό ύφος : 

– Τι έγινε; τον ρωτά. – Γυναίκα, δε θα το πιστέψεις! Το παιδί μίλησε! Με είπε μ@λ@κ@! – Καλά σου είπε ηλίθιε, αφού πήρες το άλλο μας παιδί!
Πηγή ➤ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου