Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

AΛΗΘΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: Πρώτη Φορά Αρισ@@@@ και οι Έλληνες ΧΩΡΙΣ ΒΡΑΚΙΑ!!! καλοοοοο ! !



Police-Voice blog ➤
«Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Παναγιώτης και φοιτώ σε Πανεπιστήμιο στη Νέα Υόρκη.
Επισκέφτομαι την Ελλάδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα και συγκεκριμένα τα Χριστούγεννα και το καλοκαίρι.
Διανύουμε ήδη τον Οκτώβριο οπότε – ώς είθισται- έχω αρχίσει να παίρνω.. «παραγγελίες» από φίλους και γνωστούς για πράγματα που θα ήθελαν να τους φέρω από την Αμερική. Μέχρι τώρα μου ζητούσαν κυρίως ηλεκτρονικές συσκευές, παπούτσια και άλλα προιόντα. Δεν πίστευα στα αυτιά μου πριν λίγες ημέρες όταν σε επικοινωνία μου με φίλο μου ζήτησε τις γιορτές να του φέρω…..ΕΣΩΡΟΥΧΑ (βρακιά).
Το τραγελαφικό ήταν ότι τα….. εσώρουχα φένεται να έχουν τεράστια ζήτηση στην…. «Ελλάδα του μνημονίου» καθώς η συγκεκριμένη παραγγελία ήρθε και από δεύτερο διαφορετικό άτομο του περιβάλλοντος μου πράγμα που καθιστά το περιστατικό μή τυχαίο! Μοιραία ήρθε στο μυαλό μου μια… τηλεοπτική σου έκρηξη στο παρελθόν όταν και έφτασες σε σημείο να λές: «θέλετε να μας κάνετε μπεκρήδες, να γυρνάμε στα καφενεία και στο τέλος να μην έχουμε ΟΥΤΕ ΒΡΑΚΙ να φορέσουμε…;;;»Όπερ και Εγένοιτο…
Πρώτη Φορά Αριστερά και οι Έλληνες ΧΩΡΙΣ ΒΡΑΚΙΑ!!!
Θεωρώ επιβεβλημένο να γίνει ο προσωπικός σου σχολιασμός επί του ζητήματος στην αποψινή εκπομπή, να ευθυμήσουμε και λιγάκι μέσα στην τραγική ελληνική καθημερινότητα. ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ»
Ευχαριστώ κ’ Συνέχισε Δυνατά,
Παναγιώτης
Πηγή ➤makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου