Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ με αντιεξουσιαστές & αναρχικες ομαδες και κάτοικους της περιοχή στο Ωραιόκαστρο – Επενέβησαν τα ΜΑΤ..βιντεο



Police-Voice blog ➤
Μετά την ολοκλήρωση των δύο συγκεντρώσεων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, αναρχικοί και κάτοικοι αποχώρησαν από τα σημεία τους υπό το βλέμμα ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.
Η ομάδα των αντιεξουσιαστών όμως αποφάσισε να κάνει πορεία εντός του Ωραιοκάστρου. Στη συμβολή των οδών Κομνηνών και Δημοκρατίας οι αντιεξουσιαστές συναντήθηκαν με ομάδα απο τους κατοικους  και τους κυνήγησαν.
Επενέβησαν άνδρες των ΜΑΤ αποτρέποντας την έναρξη επεισοδίων…
Θυμίζουμε ότι απόψε, στο Ωραιόκαστρο έγιναν δύο πορείες για τους μετανάστες. Από τη μία ήταν κάτοικοι της περιοχής που μιλούν για ισλαμοποίηση και από την άλλη αντιεξουσιαστές. Από την αρχή ήταν πολλοί αστυνομικοί για να αποτρέψουν επεισόδια μεταξύ των δύο πλευρών.
Thestival

Στα «ΚΑΓΚΕΛΑ» το ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ! Δύο συγκεντρώσεις για τους ΛΑΘΡΟμετανάστες από αντιεξουσιαστές και από κατοίκους πατριώτες! (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο συγκεντρώσεις στο Ωραιόκαστρο αυτή τη στιγμή με ομάδα κατοίκων της περιοχής να διαμαρτύρονται μπροστά στο δημαρχείο «κατά της ισλαμοποίησης».
Την ίδια ώρα περίπου 70 άτομα του αντιξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν  στην περιοχή κάνοντας «αντισυγκέντρωση. Προχώρησαν σε πορεία σε δρόμους της περιοχής και παραμένουν σε μικρή απόσταση από το σημείο που βρίσκεται η συγκέντρωση των κατοίκων.
Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη με διμοιρίες των ΜΑΤ να έχουν παραταχθεί περιμετρικά του δημαρχείου Ωραιοκάστρου.
Στην ομάδα των κατοίκων υπάρχουν άτομα που κρατούν ελληνικές και βυζαντινές σημαίες, αλλά όχι άλλα διακριτικά. Φωνάζουν επίσης συνθήματα κατά της ισλαμοποίησης…
ThessNews
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου