Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Απαντάει Στα Επιθετικά Σχόλια Η Σημαιοφόρος Με Την Μαντήλα ! ΔΛΔ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ?? ΚΥΡΙΕ ΦΙΛΗ ??

Απαντάει Στα Επιθετικά Σχόλια Η Σημαιοφόρος Με Την Μαντήλα !


Police-Voice blog ➤
Ενας σάλος εχει δημιουργηθεί γύρω απο αυτό το θέμα της άριστης μαθήτριας που παρέλασε στο σύνταγμα με την ματήλα ως σημαιοφόρος Φυσικά πρόκειται για μια αριστούχο μαθήτρια που κατάφερε με τις επιδόσεις της να ξεχωρίσει στο σχολείο της και να κρατήσει την ελληνική ημέρα αυτή την τόσο σημαντική ημέρα επετείου για την Ελλάδα 28/10/2016 ! .


Λυπάμαι τόσο πολύ για τα τόσο επιθετικά σχόλια που δέχτηκα απο κάποιους ανθρώπους.Ζητώ συγνώμη αν προσέλαβα την Ελληνική σας περηφάνεια, δεν το έκανα σκόπιμα. Ζω στην Ελλάδα , μεγάλωσα στην Ελλάδα, αγαπάω αυτήν την χώρα και σέβομαι την ιστορία της και την ΙΕΡΗ αυτη μέρα για όλους τους Έλληνες.

 Ήταν μεγάλη μου τιμή να κρατήσω την σημαία αυτήν την ιστορική μέρα ανεξάρτητα της θρησκείας μου , δεν το μετανιώνω και αν μου δινόταν η ευκαιρία θα το ξανά έκανα.

 Οσο για την μαντήλα ειναι κάτι προσωπικά δικό μου και πιστεύω δεν έχει καμιά σημασία το τι φοράει κάποιος οταν βρίσκεται σε αυτήν την σπουδαία θέση.

 Οταν εμφανήστικα έτσι πρωτού ξεκινήσει η παρέλαση , κανένας απτούς καθηγητες μου δεν μου έκανε κάποια παρατήρηση . 

Συγνώμη που δεν φόρεσα μινι για να παρελάσω αλλά δεν μου το επιτρέπει η θρησκεία μου και η προσωπικότητα μου. Ζητάω και πάλι συγνώμη απο όλους σας .

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ 

Και να ενημερώσουμε πως οι δάσκαλοι έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά ως προς τον τρόπο εξέτασης και την βαθμολόγηση των μαθητών. Ένας αλλοδαπός μαθητής είναι απείρως πιο εύκολο να "αριστεύσει". Προφορικές εξετάσεις αντί γραπτών, μεγάλη ανοχή στα λάθη, πριμοδότηση βαθμών κλπ. 
Το ότι ένας αλλοδαπός μαθητής αριστεύει δεν συνεπάγεται πως είναι καλύτερος στα μαθήματα ή ότι κατέχει περισσότερες γνώσεις από τα Ελληνόπουλα. 
Αυτό για όσους σπεύδουν να δικαιολογήσουν την προπαγάνδα του συστήματος με το πολύ εύπεπτο "μπράβο της που αρίστευσε και, αφού αρίστευσε, Την δικαιούται..." 


Η αλλοίωση της εθνικής μας συνείδησης σε όλο της το μεγαλείο: Έβαλαν Μουσουλμάνα με μαντήλα σημαιοφόρο στην μαθητική παρέλαση του Συντάγματος (ΦΩΤΟ)

Η αλλοίωση της εθνικής μας συνείδησης σε όλο της το μεγαλείο: Έβαλαν Μουσουλμάνα με μαντήλα σημαιοφόρο στην μαθητική παρέλαση


Police-Voice blog ➤
Μαθήτρια με μαντίλα παρέλασε ως Σημαιοφόρος σήμερα στην μεγάλη μαθητική παρέλαση του Συντάγματος και αποτελεί κλασικό παράδειγμα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας που επιβλήθηκε με το έτσι θέλω στην Ελλάδα.
Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου πάλι είχε προκαλέσει αίσθηση μια άλλη μουσουλμάνα μαθήτρια με μαντίλα που είχε παρελάσει και αυτή μάλιστα ως παραστάτρια δίπλα στον Σημαιοφόρο, ήταν δηλαδή αριστούχος και αυτή.
Φυσικά η μαθήτρια δεν ευθύνεται για απολύτως τίποτα, η ευθύνη είναι του πολιτικού συστήματος διαχρονικά που επέτρεψε την αθρόα αλλοίωση της ελληνικής κοινωνίας.
Από την άλλη η αφομοιωτική δύναμη της Ελλάδας κάποιες φορές κάνει θαύματα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Η αριστούχος μουσουλμάνα μαθήτρια, διέφερε ενδυματολογικά από όλες τις υπόλοιπες συμμαθήτριές της, καθώς εκτός από τη μαντίλα, φορούσε παντελόνι και ζακέτα κρύβοντας κάθε σημείο του σώματός της.
Πρόκειται για μια αριστούχο μαθήτρια που κατάφερε να ξεχωρίσει στο σχολείο της και να κρατήσει την ελληνική Σημαία στην εθνική Επέτειο.
Βέβαια εδώ τίθεται ένα θέμα. Προφανώς η μαθήτρια και προς τιμήν της αλλά και οι γονείς δεν θεώρησαν τον Σταυρό στην Σημαία θρησκευτικό σύμβολο αλλά εθνικό και το τίμησαν όπως πρέπει, είναι σίγουρο ότι δεν θα της επέτρεπαν οι οικίοι της να την μεταφέρει εάν το σκέφτονταν έτσι.
Ελπίζουμε αυτό το κορίτσι να έχει γαλουχηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε πάντα να μην βλέπει τον Σταυρό στην Σημαία ως προσβλητικό για την κουλτούρα της; Αποτελεί σύμβολο της επικρατούσας θρησκείας εδώ, αλλά πάνω απ’ολα είναι και θα είναι το εθνικό σύμβολο της χώρας και πρέπει να τυγχάνει του ανάλογου σεβασμού.
Τώρα το γιατί η χώρα έγινε πολυπολιτισμική είναι μια άλλη κουβέντα.


Και να ενημερώσουμε πως οι δάσκαλοι έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά ως προς τον τρόπο εξέτασης και την βαθμολόγηση των μαθητών. Ένας αλλοδαπός μαθητής είναι απείρως πιο εύκολο να "αριστεύσει". Προφορικές εξετάσεις αντί γραπτών, μεγάλη ανοχή στα λάθη, πριμοδότηση βαθμών κλπ. 
Το ότι ένας αλλοδαπός μαθητής αριστεύει δεν συνεπάγεται πως είναι καλύτερος στα μαθήματα ή ότι κατέχει περισσότερες γνώσεις από τα Ελληνόπουλα. 
Αυτό για όσους σπεύδουν να δικαιολογήσουν την προπαγάνδα τουσυστήματος με το πολύ εύπεπτο "μπράβο της που αρίστευσε και, αφού αρίστευσε, Την δικαιούται..."
ΠΗΓΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ






Πηγή ➤

46 σχόλια:

  1. Signomi gia tin paremvasi alla ke na to itheles na vgazis tin mantila Apo to kefali sou den mporouses na to kanis giati den tha iches kefali tin alli mera...ke ase Ta Mini ke Tis vlakies prepi na ssevese Ta ithi ke Ta ethima tou kathe politische. Giati sti xorasou oute parelasi tha ekanes alla oute ke sxolio tha pigenes giati sti thriskia sou Apo tin xorasou pou ise iste mono gia na kanete ppedia tipote allo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο και μόνο που γράφεις στα γκρίκλις δεν σε καθιστά φερέγγυο για να μιλάς για την Ελλάδα.

      Διαγραφή
  2. Να σας θυμήσω πως βαση κανονισμού η παρέλαση γίνεται με ασπρο μπλουζάκι μπλε παντελόνι και όχι με μαντίλα στ κεφάλια ουτε και με τ μίνι βέβαια που σαν τσοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αριστούχοι οικονομικοί μετανάστες να παίρνουν ένα χρηματικό βραβείο. Η ελληνική σημαία στα χέρια ΜΟΝΟ Ελλήνων. Έλεος πια γμτ τη δημοκρατία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρηματικό βραβείο γιατί?? Χρειάζεται "τυράκι" για να διαβάζουν τα παιδιά στο σχολείο? Είναι τέλειο να επιβραβεύεται κανείς με χρήματα για τον κόπο και τις επιτυχίες του, αλλά όταν δουλεύει και όχι όταν μορφώνεται και "στήνει" χαρακτήρα.

      Διαγραφή
    2. Πάντως τόσα χρόνια θέμα δεν υπάρχει να κρατούν την σημαία με ελληνοαμερικανοί, ελληνογερμανοί και ούτω καθ'εξής. Αλλά η κοπέλα που ειναι ελληνο-ιρανή, βεβαίως θα μας πειράξει. Ε ρε αντιλήψεις 21ου αιώνα, αιώνιοι Ελληνάρες

      Διαγραφή
  4. Η θρησκεία σου που δεν σου επιτρέπει να φοράς μίνι, σου επιτρέπει να κρατάς σημαία με σταυρό;;; Ποια είσαι τελικά;; Ποιος σ' έβαλε και γιατί;;
    Και ΄τελος χεστήκαμε για σένα, για την προσωπικότητά σου και για τη θρησκεία σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α, να γεια σου .... το τσοκαρο ... θα μας σχολιασει κιολας ...

      Διαγραφή
    2. Κοπέλα μου δεν εισαι ελληνίδα οπότε αυτά που λες τα σέβομαι αλλά δεν έπρεπε να σηκώσεις το συμβολο της πατρίδας μου γιατι. Το21 οι πρόγονοι σου κατεσφαξαν τους δικούς μου προγόνους γιατι τόλμησαν να σηκώσουν κεφάλι και να διεκδικήσουν την ελευθερία τους οπότε μην τολμήσεις ξανά να σηκώσεις την ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΥ!!!!! Αυτά που ξέρετε στην χώρα σας οχι εδώ!!!!!! Στην δικιά μου χώρα την ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!

      Διαγραφή
    3. να παει στο διαβολο κι αυτη και η μαντηλα της και τα αριστεια της και οι καθηγητες της και ολοι οσοι τη σιγονταρανε γι αυτο το εγκλημα. Εδω ειναι ορθοδοξη χριστιανικη ελλαδα και η παρελαση της 28ης Οκτωβριου δεν ειναι διαπολιτισμικο πανυγηρι και καρναβαλι. ΕΞΩ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ>>

      Διαγραφή
  5. απο τη στιγμή που κρατησες στα χέρια σου σημαια με Σταυρο πανω της, δε σεβεσαι ουτε εμας σαν Έλληνες αλλα ουτε κ τη δική σου θρησκεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για αυτο και μονο το λογο η Ελλαδα με την τοση ιστορια και πολιτισμο εγινε κλοτσοσκουφι τα νεοτερα χρονια...γιατι αντι οπως την Αμερικη των 300 και μονο χρονων ιστοριας που καταφερε να αφομοιωσει τοσους μεταναστες και να παρει τις γνωσεις των καλυτερων απο αυτους και να προοδευσει ετη φωτος απο χωρες σαν την Ελλαδα κανοντας η Αμερικη ολους αυτους τους μεταναστες να νιωθουν εκτος απο τη χωρα που τους γεννησε και Αμερικανοι. Ο Τουρκος ειναι εκει , δυναμωνει και η ιστορια εδειξε πως οσο πιο πολυ δυναμωνει τοσο πιο διεκδικητικος γινεται και εμεις τοσο σκατορατσιστες... αει στο διαολο οτι παθουμε Ελλαδα και Κυπρος χαλαλι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μη το κουράζουμε το θέμα κοπελιά!!Όσο καλή μαθήτρια και να είσαι δε δικαιούσαι να κρατήσεις την ελληνική σημαία.Συμβολίζει πατρίδα θρησκεία και ένα σωρό ίδανικά που ή δική σας νοοτροπία δεν μπορεί να τα συλλάβει.Η θρησκεία σου ανατρέφει φανατικούς δολοφόνους που ή ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμμία αξία!!Δεν υπολογίζουν τις γυναίκες.Ούτε στην ίδια κατηγορία με τα ζώα δεν σας βάζουν!!Και όσο για το μίνι κανείς δε στο ζήτησε.Υπάρχουν και άλλα μήκη φούστας.Προφανώς αν δε ρίσκαρες το κεφάλι σου και χωρίς φούστα μπορεί να παρέλαζες!!Δεν συζητάω για τη μαλακία τη μαντήλα σου!!Τι παριστάνεις κου κουλωμένη με αυτό το πράγμα??Είναι δυνατόν εν έτει 2016 να ασπάζεστε πράγματα που έρχονται από το Μεσαίωνα ίσως και πιο πριν!!!Κρίμα που σπουδάζεις κιόλας!!Κλείσου στο σπίτι Βάλε και 10 σεντόνια πάνω σου και μία χαρά!!



    ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι απλυτη κυβερνηση καταργησε την αριστεια.Οποτε ας βαλουν σημαιοφορο και εναν κουμπουρα! Αρκει να ειναι Ελληνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Re de pate na gamitheite oloi kwloratsistes tou kerata?! Sevasteite ligo...eiste o logos pou ntrepomai na lew oti eimai ellinida den exete katholou ekpaideusi...zwa orthia eiste...toulaxiston i kopela pisteuei se kati...eseis? I diki sas thriskeia einai kaliteri pou krinei kapoion diaforetiko? Sugxaritiria kati muala san ta dika sas odigisan tin ellada edw pou einai...na xarw egw elliniko lao .i.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν πας να γαμηθεις εσυ ? ποιος ειναι ο ρατσιστης ? αυτη ειναι ρατσιστρια που χλευαζει αυτο που ειμαστε.. καλο η κακο , ε
      αυτο εθμαστε.. αν της αρεσει , αλλιως να μην το αγορασει .. και εχουν δικιο .Τα μινι δεν προβλεπονται . οποια τα φοραει την χαραχτηριζουν .. το ιδιο και η μαντηλα. Επισης η σημαια μας εχει ενα ιερο συμβολο , τον σταυρο. Σάρεσει η οχι αυτον εχει. Αμα την κρατας ειναι σαν να αρνεισαι την θρησκεια σου .. εμεις δεν κραταμε λαβαρο με το κορανι ... για να το κανει κατι σημαινει ...

      Διαγραφή
    2. Εσυ τι πιστευεις δλδ; οτι σωστα εγινε οτι εγινε; εγω δεν λεω οτι φταιει η κοπελα αλλα οι καθηγητες διοτι αυτη δεν ξερει την τυφλα της. Εχεις μηπως υποψιν σου το νοημα της παρελασης; και αν ναι θεωρεις ακομα πως μπορει να κραταει αυτο το ιερο εμβλημα καποιος-α που δεν πιστευει τπτ σε αυτο; δεν ειμαι ρατσιστης και μπραβο της που αριστευσε και να παει ετσι και σε πανεπιστημιο και οπου θελει, αλλα το να φερει σημαια με ενδυμασια παραταιρη απο αυτη που προσταζει η πατριδα που σε τρεφει σωματικα και πνευματικα ειναι λαθος. Ειναι σαν να παρελαυνει ο ελληνικος στρατος και μεσα στον ουλαμο να υπαρχει ενας που να φοραει τη στολη ενος ρωσου στρατιωτη. Συγγνωμη αλλα δεν παει ετσι. Ζεις στην Ελλαδα επειδη δεν μπορουσες να ζησεις στη χωρα σου. Αρα θα ζησεις με τους νομους της χωρας που ζεις οχι με τους δικους σου. Αν εσενα ολο αυτο σου δημιουργει κατι το αποκρουστικο δεν εισαι ελληνιδα βαθια μεσα στην ψυχη σου. Σκεψου πρωτα και προβληματισου γιατι εγινε ολο αυτο γυρω απο την κοπελα. και σου ξαναλεω δεν φταιει η κοπελα.

      Διαγραφή
    3. Πρώτον... όποιος είναι Έλληνας, γράφει με Ελληνικούς χαρακτήρες βλήμα! Δεύτερον... μετακόμισε στο Αφγανιστάν γιατί εδώ είμαστε ρατσιστές.

      Διαγραφή
    4. Φτιαχτό όλο αυτό για αυτά που θα έρθουν και πρέπει να τα καταπιουμε σαν χάπι
      και να συνηθίσουμε. εντολή ΕΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΟ!

      Διαγραφή
    5. Μας έχει φάει η ζήλια εμάς τους Έλληνες. Σας πείραξε που φοράει μαντήλα λες και οι γιαγιάδες μας δε φοράνε κάτι αντίστοιχο. Τι προτιμάτε δηλαδή; Να κρατάει τη Σημαία ένας άξεστος άθεος αρκεί να είναι Έλληνας? Η συγκεκριμένη προς τιμή της κράτησε σημαία που έχει σταυρό. Το χωράει ο ανύπαρκτος εγκέφαλος σας; Παρότι είναι μουσουλμάνα? Εσείς θα κρατούσατε κάτι αντίστοιχο? Γεμίσαμε ζώα σα χώρα. Γι'αυτό πάμε κατά διαόλου!!!!

      Διαγραφή
    6. Θεόδωρος εκ Θεσσαλονίκης25 Μαρτίου 2017 στις 7:13 μ.μ.

      Nicole θα ξεκινούσα και θα τελείωνα με βρισιές για να έρθω στο επίπεδο συνεννόησης μαζί σου, όμως θα διαλέξω άλλο δρόμο γιατί είδα από τους υπόλοιπους εδώ ότι.....τόσο σου κόβει....

      1ον...Ο Συμβολισμός της παρέλασεις την ημέρα αυτή έχει να κανει με την επανάσταση στις
      25 Μαρτίου του 1821

      2ον....Δευτερεύον είναι για να μην γίνουνε αδικίες ανάμεσα στους μαθητές που πληρούν τους όρους-κανόνες-ήθη κ έθιμα τις πατρίδος-θρησκεία και με ότι τέλος πάντων χαρακτηρίζει ένα Ελληνόπουλο.....αυτό μπορεί και πρέπει να σηκώσει το Ελληνικό Σύμβολο του Ελληνισμού δλδ. την Σημαία μας...
      Όσο για την κοπέλα και τους γονείς της λειτουργεί εκ του πονηρού με πολύ θεατρινισμό....

      Αλίμονο αν πριν ένα μήνα έφερναν έναν μαθητή πχ.
      απ την Οξφόρδη ή
      απ το χάρβαρντ που να ναι ίσως και σατανιστής
      Και επειδή είναι ίσως πανέξυπνος και ο καλύτερος μαθητής να σήκωνε την ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ....
      ΑΔΙΑΝΩΗΤΟ ΑΠΛΑ. ούτε Ρατσιστικό ούτε οτιδήποτε άλλο....ορθά κοφτά ...

      όλα τα υπόλοιπα γινωντε κατά βούληση από τους Μασωνοεβραιους πολιτικούς μας χρόνια τώρα διότι εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα και είναι κράτος εν κράτη μέσα στην χώρα μας....
      Θα λυθούν κι αυτά όμως τάχιστα η ώρα πλησιάζει...

      Διαγραφή
  10. Απο οτι φαινεται Γλυκεια μου Nicole η δικη σου η πολλη εκπαιδευση που εχεις τρεχει απο τα βρακια σου και την γλωσσα σου , ειδικα αν εισαι και γυναικα , τι συγχαμενο γλωσσολογιο χρησιμοποιας , απαντησε στους αντιθετους σου με ωραιο τροπο , και επιχειρηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΤΗΛΑ ΣΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Nicole σοβαρα μιλας τωρα ??? την ελληνικη σημαια μονο ελληνας εχει δικαιωμα να τη σηκωνει . σηκωσε την σημαια τους στο κρατος τους να δουμε σε πιο χαντακι θα σε βρουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να ρωτησω κάτι αν κάποιος μαθητής χρόνια στην τουρκια είναι έλληνας και ήταν εξερετος μαθητής θα άφηναν να σηκοσει την τουρκική σημαία; Ή σε άλλα κράτη; Θα τον αφηναν; Μάλλον όχι. Συγνώμη χωρίς να προσβαλω κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σχετικα με τους αλλοδαπους "αριστουχους" ειναι οπως και με τους μουσουλμανους της Θρακης που μπαινουν στα πανεπιστημια με βαθμο (φρίξτε) 5, με 3 μεχρι και 1, ναι ΕΝΑ με νομο που εφαρμοσε ο ΓΑΠ και φυσικα ισχυει ακομα!!!Τετοιου ειδους "αριστεία" σε σχεση με τα Ελληνοπουλα δεν ειναι αδικια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιος κουμμουνιστομαλάκας έγραψε αυτό το άρθρο δήθεν το έγραψε η Ταλιμπανέζα απορώ.Στην παρέλαση άσπρη μπλούζα και μπλέ φούστα.Όλα τα άλλα είναι μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΟΡΤΩΝ!!!!!!ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ!!!!!!ΓΙΑ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν μπορεί να έχει σχέση η αριστεία με την εθνικότητα,πατριωτισμό κ.λ.π.Αφού είσαι αλλοδαπός δεν μπορείς να πάρεις τη σημαία να παρελάσεις.Τη σημαία τη κρατούν μόνο Ελληνες.Φανταστείτε ένας αλλοδαπός σπουδαστής σε στρατιωτική σχολή να παρελαύνει απλά[όχι σημαιοφόρος] με το εθνόσημο της χώρας του.Αφού λοιπόν θέλει να παρελάσει πρέπει να είναι ντυμένος-νη όπως οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγχωρήστε με,
    αλλά εμένα η εικόνα της μαθήτριας με την μαντήλα
    δεν μου προκάλεσε "συγκίνηση".
    Μου προκάλεσε θλίψη.
    Δεν είναι εικόνα "προόδου" της Ελληνικής κοινωνίας
    το να "αποδέχεσαι" μια παράδοση
    που υποχρεώνει νεαρά κορίτσια
    να αισθάνονται ντροπή για το ακάλυπτο πρόσωπο τους
    και να πιστεύουν ότι είναι κατώτερα όντα
    από τα συνομίληκα τους αγόρια.
    Κάναμε 100 χρόνια ως Ελληνική κοινωνία
    για να απαλλαγούμε από τα κατάλοιπα της τουρκοκρατίας
    και τώρα τα επαναφέρουμε από την πίσω πόρτα
    υπό το πρόσχημα της "αποδοχής της διαφορετικότητας";
    Η μαντήλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FASHION STATEMENT.
    Είναι ΣΥΜΒΟΛΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ της γυναίκας στον άντρα.
    Και ως τέτοιο, πρέπει να εκλείψει.
    Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος
    μιας ελεύθερης και δημοκρατικής κοινωνίας.
    Και όχι το "δικαίωμα"
    να προβάλουμε ως "αυτονόητη"
    μια συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες
    που τις καθιστά β' διαλογής πολίτες
    που "δικαιώματα" επάνω τους
    έχουν μόνο οι σύζυγοι και οι πατεράδες τους.
    Έστω κι αν αυτη η συμπεριφορά
    πηγάζει από τις "επιταγές" μιας θρησκείας.
    Στην Ελλάδα έχει δικαίωμα κανείς
    να πιστεύει σε όποια θρηκσεία θέλει,
    ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΗ
    ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ
    ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ
    ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
    ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τολμάς και απαντάς μπρος στην αγανάκτηση των Ελλήνων αντί να εξαφανιστείς? Πως τόλμησες να αγγίξεις τον Σταυρό μας? Την σημαία μας? Ενώ δηλώνεις άπιστη? Και για ποιό σεβασμό τολμάς να μιλήσεις? Να σου αραδιάσω ολόκληρα κατεβατά για το κοράνι σου και το μίσος κατά των Χριστιανών? Να σου δειξω ένα κάρο βίντεο με τις σφαγές των ισλαμοφιδιών κατά ανθρώπων που απλά το μόνο τους σφάλμα είναι ότι ήταν Χριστιανοί? Για πόσο χαζό περνάς τον Ελληνικό λαό? Επειδή βρέθηκαν μερικοί προδότες και αδιάφοροι υποτιθέμενοι έλληνες καθηγητές νομίζεις ότι ο Ελληνικός λαός κοιμάται και δεν ξέρει για ποιόν λόγο σας έφεραν στην χώρα μας? Νομίζετε ότι περιμένετε το σύνθημα για να μας σφάξετε? Λάθος!!! Εμείς το περιμένουμε.... δεν θα μείνει κανείς σας ζωντανός !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ αρχήν Nicole καλά κάνεις και ντρέπεσαι να λες ότι είσαι Ελληνίδα! Οι Έλληνες δεν γράφουν greeklish..... Δεύτερον ζητάς να σεβαστούμε απ τη στιγμή που εσύ πρώτη δε γνωρίζεις τι σημαίνει η λέξη σεβασμός όταν μιλάς όπως μιλάς..(Re de pate na gamitheite oloi kwloratsistes tou kerata?! Sevasteite ligo.)H συγκεκριμένη μαθήτρια σέβεται τα ήθη και τα έθιμα μας?? Δεν έχω αντίρηση εφόσον είναι αριστούχος να κρατήσει τη σημαία αλλά με τη στολή που φοράνε και οι υπόλοιπες κοπέλες και όχι με μαντήλα για να προκαλέσει!! (γιατί αυτός ήταν ο σκοπός αυτών που την έβαλαν να το κάνει....) Αν πηγαίναμε στην πατρίδα της να παρελάσουμε ως σημαιοφόροι και φοράγαμε φούστα στο γόνατο και σταυρό στο λαιμό ξέρεις τι θα παθαίναμε...?? Μήπως κάποιοι Ανθέλληνες την έβαλαν να παρελάσει έτσι για να περάσει στους Έλληνες το μήνυμα της Ισλαμοποίησης και ενός καινούργιου κράτους (Ελλαδιστάν) λέω εγώ τώρα... μήπως..?

      Διαγραφή
    2. Πάρα πολύ σωστή η παρατήρηση.

      Διαγραφή
  20. Αν ντρεπεσαι που εισαι ελληνιδα παρ τον πουλο. Μη σε κραταμε στην ελλαδα με το ζορι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ε νικολ και εσυ κοπελιτσα με την μαντιλα....εδω ειναι ελλαδα!!εδω ειμαστε χριστιανοι και αν καποιοι δεν ειναι π ναι οκ ειναι δικαιωμα τους σιγουρα δεν επιτρεπουμε και δεν επικροτουμε να κρατανε συμβολα για τα οποια πεθαναν ανθρωποι..για τα πιστευω μας για την θρησκεια μας για τα ηθη και τα εθιμα μας...οποτε η σπιτακι με τον επαινο η μερος της παρελασης οπως πρπβλεπεται απο τπν γαμημενο τον νομο..γιατι τελικα τους εχουμε για οπου θελουμε..γιατι εγω οταν εκανα παρελαση με εβαζαν να αγορασω γκρι ζακετα για να μαι ιδιος με τους αλλους.δεν εβαζα του ολυμπιακου και απο πανω καπελακι..τραβατε γαμηθειτε λοιπον και αυτες τις αντιληψεις να τος εχετε στο αφγανισταν και απο οπου σκατα προερχεστε.οχι εδω.εδω ειναι ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πέρα από το ότι η απάντησή της είναι θρασύτατη, περισσότερο φταίνε τα τομάρια οι καθηγητές , που δεν είπαν κουβέντα φοβούμενοι το Ζώο τον φίλη, και "τάχαμου" δεν γνωρίζουν την ευαισθησία όλων των Ελλήνων για το θέμα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σαν Ελληνιδα εξωτερικου αισθανθηκα πονο οταν ειδα στις φωτογραφιες και στα ΜΜΕ αναμεσα στο Εθνικο μας χρωμα να παρελαζει μαθητρια με μαντηλα!!!!Εμεις οι αποδημοι Ελληνες οπου γης μεσα σε ξενους ξενοι ειμαστε περηφανοι για την Ελληνικη σημαια, και την καταγωγη μας. Η μαθητρια αυτη με τυλιγμενο κεφαλι πως ειναι δυνατον να ειναι περηφανη για την πατριδα μας οταν δεν ξερη πως Πατριδα και Ορθοδοξια συμβαδιζουν????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αφου δεν πιστευεις στον σταυρο ..και δεν κανεις τον σταυρο σου λογω διαφορετικης θρησκειας .....γιατι δεχθηκες να σηκωσεις τον σταυρο που εχει επανω η σημαια μας ? και πως το δεχτηκαν οι υπολοιποι μουσουλμανοι ....την στιγμη που οι περισοτεροι βγαζουν σπυρακια και μονο στην θεα του σταυρου>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για ποια ορθοδοξία μιλάτε όλοι σας?? Οι 7 στους 10 από εσάς επιλέξατε να μας κυβερνάνε αθεοι. Λουστείτε κ την μαντίλα τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την ειπες κι εσυ την εξυπναδα σου !! ξεδωσες !!!!

      Διαγραφή
  26. Αγαπητοί συν-Έλληνες, ειρήνη Κυρίου και αγάπη μεθ' υμών! Επιτρέψτε μου. Σας εναποθέτω κι εγώ με την σειρά μου, τη δική μου ταπεινή γνώμη και άποψη. Σίγουρα είναι πολύ σωστά όλα αυτά που λέτε εδώ και σίγουρα έχουμε το δίκιο μας, ως υπερήφανοι Έλληνες πολίτες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι! Κι επίσης σίγουρα υπάρχουν και πολλοί πραγματικοί Χριστιανοί εδώ... Όμως, όλα αυτά τα έκτροπα που βλέπουμε και ζούμε όντως να συμβαίνουν στην πατρίδα μας και υπ' όψιν, είναι αρχή ακόμη, δεν συμβαίνουν διόλου τυχαία και είναι το σημείο ή ένα από τα "σημεία" των καιρών, που πρέπει όλοι μας επί τέλους, να προβληματιστούμε σοβαρότατα, καθ' ότι θέλουμε κι επιθυμούμε να λεγόμαστε Έλληνες Χ.Ο. βλέπε Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια... Αναρωτήθηκε εις βάθος ποτέ κάποιος από εμάς άλλωστε γιατί όλα αυτά;; Και δεν φταίει το κορίτσι κατά το πλείστον, παρ' όλο που ανέλαβε -φαινομενικώς- εδώ να δώσει την δική της ερεθιστική απάντηση προς εμάς τους Έλληνες, δεν είναι κατά βάθος όμως δική της, καθ' ότι καθοδηγείτε κι αυτή, σαν πιόνι, από "άλλους", θετούς παράγοντες... Στημένα και βαλτά είναι όλα και πάρτε το χαμπάρι! Κι ας ήταν μόνο αυτό! Δες τε τριγύρω μας, στον χώρο μας και στην πατρίδα μας πόσα, μα πόσα συμβαίνουν που όλα έχουν παρόμοιες καταλήξεις... Μην βγάζετε την οργή σας, δικαιολογημένα βεβαίως, σε ένα μόνο -σημαντικό μεν- περιστατικό... Αυτό είναι μόνον η "βιτρίνα"... Άλλοι πιο "ειδικοί" από πίσω τα κανονίζουν όλα! Υπάρχει μεγάλο σατανικό σχέδιο για την απόλυτη καταστροφή μας και σβήσιμο σαν λαός και έθνος! Και ξέρετε ποιος πραγματικά φταίει για όλα αυτά;; Οι πολιτικοί λέτε ε;; Ή οι άλλοι λαοί ε;; Λάθος! Μέγα λάθος! Αυτοί, τη "δουλειά" τους κάνουν και την κάνουν σας πληροφορώ πάρα πολύ καλά! Εφ' όσων πήραν τα ηνία και δικαιώματα στα χέρια τους όλοι αυτοί από τον ίδιο τον Ελληνικό λαό, μην παραπονιέστε! Λέτε και αναφέρετε διαρκώς και με μεγάλη και δυνατή φωνή, ειδικά πάνω σε αυτό το θέμα εδώ περί θρησκείας, τιμίου σταυρού, Χριστού... Θέλετε να μάθετε πραγματικά τον λόγο που όντως μας συμβαίνουν όλα αυτά και που είστε ακόμη με τα πολύ χειρότερα που έπονται να συμβούν;; Θα σας πω. Είναι η αποστασία μας από Τον Ίδιο Τον Θεό! Εμείς οι ίδιοι φταίμε λοιπόν! Κι εγώ ο ίδιος που σας μιλώ είμαι Έλλην Χ. Ο.!!! Όμως ας κοιτάξουμε την ωμή αλήθεια εις βάθος και κατάματα! Ναι! Έχουμε αποστατήσει από τον Χριστό μας! Έχουμε απομακρυνθεί εντελώς, αν όχι όλοι, οι πολλοί περισσότεροι από εμάς! Δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τον έχουμε πληγώσει, προδώσει και σταυρώσει πάρα πολλές φορές εμείς οι ίδιοι με τις πράξεις μας που θέλουμε να λεγόμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι και να το έχουμε και καύχημά μας ενώπιον άλλων λαών! Και σας ερωτώ: Πως;;; Με τι κότσια;;; Τι κάνουμε για Τον Χριστό που με την σταυρική Του θυσία και τα μαρτύρια όλα που πέρασε για να χύσει το πολύτιμο αίμα Του για εμάς και να σώσει τις ψυχές μας! Πες τε μου σας παρακαλώ, ΤΙ κάνουμε για Τον Χριστό μας;;; Που δεν ξέρουμε τι θα πει αληθινή προσευχή, νηστεία, μετάνοια, εξομολόγηση και θεία κοινωνία;; Που δεν κοιτάμε και δεν μας νοιάζει τίποτα παρά πέρα από τον εαυτούλη μας;;; Που είναι οι ελεημοσύνες;; Που είναι όλα αυτά;;; Ξέρουμε όμως πολύ καλά: Να, πορνεύουμε, να πατάμε επί "πτωμάτων" και να εκμεταλλευόμαστε, να κάνουμε κακίες, μίση και αντιπάθειες, να ρουφιανεύουμε, να πίνουμε, να καταβροχθίζουμε τα κοψίδια μας, να τα σπάμε στα μπουζούκια και να κοιμόμαστε σαν βόδια την Κυριακή ως το μεσημέρι ή και απόγευμα και όλα αυτά τα γνωστά πλέον της καλοπέρασης και κακοήθειας του "γνωστού" Ελληνάρα..! Κατά τ' άλλα, τόσο τυφλωμένοι είμαστε, που μέχρι την μαντήλα της μουσουλμάνας φτάνει το "μάτι" μας μόνο... Έλληνες!!! Έχουμε χάσει Τον Ένα και Αληθινό Θεό μας με τις πράξεις μας! Έχουμε χάσει τις πραγματικές αξίες ζωής! Μας έχει αφήσει μακράν του ελέους Του διότι εμείς το θελήσαμε αυτό, έτσι και κατ' αυτόν τον τρόπο!! Είναι ο κανόνας μας που πρέπει να υποστούμε ως προς συμμόρφωσιν, κι όσο δεν το καταλάβουμε εγκαίρως να αλλάξουμε πλεύση, τόσο πιο χειρότερα θα γίνονται ολοένα τα πράγματα για εμάς! Έλληνες, αφυπνιστείτε προτού μας έλθουν μεγαλύτερες "πληγές" και ταπεινωθούμε ακόμη περισσότερο σαν λαός και έθνος!!! Χριστιανοί ήλθε η ώρα να συσπειρωθούμε μαζί με Τον Χριστό μας καθώς πρέπει και αρμόζει διότι έχει απομακρυνθεί από εμάς η χάρης και οι ευλογίες Του!!! Αμήν +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. H θρησκεια σου δεν σου επιτρεπει να φορεσεις μινι και σου επιβαλλει να φορεσεις μαντηλα!Ως εδω σωστα και δεν μας πεφτει και λογος!!! Σου επιτρεπει ομως παρ'αυτα να κρατησεις ψηλα και περηφανα οπως λες μια σημαια με σταυρο επανω της που για σας/εσενα ειναι αλλοθρησκα συμβολα?? Τι δεν αντιλαμβανομαι σωστα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όλοι μας είμαστε υποχρεωμένοι να σεβόμαστε τις σημαίες όλων των κρατών (και όχι μόνο των ομάδων, όπως συμβαίνει με πολλούς από εσάς - που έτσι και προσβάλλουν τη σημαία της ομάδες σας γίνεται χαμός), αλλά ΟΧΙ να τις σηκώνουμε στις εθνικές εορτές τους. Ο καθένας μας πρέπει να θέλει να σηκώσει τη σημαία του δικού του κράτους, αυτή που όταν τη βλέπει δακρύζει - και αυτό ισχύει και για την κοπέλα με τη μαντήλα. Αν σεβόταν όπως λέει τη σημαία, δεν θα την κράταγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. αυτοι που βαθμολογουν κατασκευαζουν τους αριστουχους και κατασκευαζουν και το προβλημα , οσοι βαζουν βαθμους ειναι ιδιοτελεις δεν ειναι ο αγαθος θεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. τα κατασκευαζουν ολα τα θεματα της επικαιροτητος και μετα πληρώνονται απο το τζωρτζ σορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή